Хороскопът на Алена за ноември е вече тук и ви

...
Хороскопът на Алена за ноември е вече тук и ви
Коментари Харесай

Ексклузивен хороскоп на Алена за ноември

Хороскопът на Алена за ноември е към този момент тук и ви съветваме да се допитате до него, с цел да предвидите вероятни разтърсвания в връзките на работното място и вкъщи, а също по този начин и да разберете за възможни благоприятни условия, които ориста ви дава, с цел да се възползвате от тях, пишат от ladyzone.bg.

ОВЕН

 

Работа:  Начинанията ви изкушават, само че са ви неразрешени, както и вложенията и присъединяване в нови планове, изключително от 17 ноември до края на месеца, когато Меркурий е в своето ретроградно придвижване. Допуснатите неточности няма да съумеете да поправите бързо. По-добре е да избегнете бъдещите проблеми, свързани с закъснение на плануваните и наложителни задания и финансови загуби. Съхранете положителния звук с вашите сътрудници и не допускайте експанзия.

Здраве:  През ноември здравето ви е несигурно, тъй като за е подвластно от психическото ви положение. Направете профилактика, хранете се вярно, изключително 18-20 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  Семейните освен са подготвени да спорят заядливо с половинката си поради самия спор, а и да изневеряват. По-добре е да премълчавате и търпеливо да си вършите домашните отговорности, тъй като рискувате отдалечаване и разлъка. 

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа:  Внимавайте да не се окажете без късмет да градите материална непоклатимост през идната година, единствено тъй като сте се изхвърлили в непостижими вложения. Не допускайте загуби поради ретроградното придвижване на Меркурий от 17 ноември до края на месеца. Начинанията са сполучливи. Докажете, че сте способни да работите до изнемога, само че и заплащането би трябвало да е в благозвучие с работата, която отхвърляте. 

Здраве:  Грижете се добре за здравето си, с цел да не се окажете в цялостен срив още веднъж и още веднъж поради нежеланието ви да си почивате или поради устрема ви да постигнете невъзможното, изключително в дните 20-23 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  Семейните да не се пробват да подценяват брачната си половинка единствено тъй като са решили да повярват на съседи спретнали конспирация. Ако се разведете ще се забъркате в такива правосъдни каузи, че ще съжалите за унищожения брак.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа:  Не ви поучавам да уволнявате чиновници, в случай че ръководите ваша компания. От вашето положително предпочитание зависи дали ще дадете още един късмет на провинилите се, в случай че не са трансформирали в предписание нежеланието си да работят, само че държат да получават заплатите си. Умереност и такт са качествата, които ви оказват помощ, поради ретроградното придвижване на Меркурий, което стартира на 17 ноември.

Здраве:  Бъдете деликатни в дните 23-25 ноември, когато Луната е във вашия знак, с цел да не си създадете проблеми със здравето, което може да наложи болнично лекуване. Преумората ви вреди. Податливи сте на алергии от некачествена храна.

Любов:  Трудно сдържате мнението си и рецензията вкъщи, само че не наранявайте брачната си половинка с неявяване, децата си от внимание, а възрастните родственици от грижи. Инатът ви и отводът ви да отидете да напазарувате и да напълните хладилника и фризера, в случай че ви следва пътешестване, е причина за разправии.

 

РАК

 

Работа:  Вреди ви вашата наивност, изключително в случай че споделяте проектите си.  Съдбата ви разрешава да приключите връзки, които не ви харесват както и да поставите началото на нова активност, само че в случай че е планувана, само че не след 17 ноември, когато Меркурий навлиза в своето следващо ретроградно придвижване. Освободете се от хората, които ви вредят и блокират професионалния ви път.

Здраве:  През ноември не трябва да се затваряте в дома си, даже и в случай че сте зиморничави и се страхувате да не настинете. Разходката на чист въздух, даже и единствено в края на седмицата, ще ви зареди със здраве и ще ви освободи от личните ви страхове. Внимавайте в интервала 25-27 ноември ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  Не допускайте различия с брачната си половинка, колкото и да сте напрегнати, тъй като околните ви не носят виновност за служебните ви отговорности, които ви изнервят и са опрощение да сте отвън дома. Мърморенето и недоволствата от доста работа са опит да прикриете приятните мигове на кафе или чашка.

 

ЛЪВ

 

Работа:  През ноември сте нервни и раздразнителни заради  компликациите, които се появяват ненадейно и блокират пътя ви. Вместо да вините сътрудниците и целия свят се примирете и се заемете с нормалната си рутинна работа, а най-важната ви задача е да завършите всичко изостанало. Старанието ви да сте най-хубавите не е причина да надскачате опциите си не го правете поради започващото на 17 ноември ретроградно придвижване на Меркурий.

Здраве:  За да сте  в положително здраве избягвайте преумората и ненужното натоварване с физическа работа и с непознати проблеми, които преживявате, изключително в случай че не можете да помогнете. Бъдете деликатни в интервала 1-2 и 27-29 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  Трудностите в персоналния ви живот са подбудени от нежеланието ви да приемете мнението на фамилията си обвързвано с ремонт. Направете го вместо да давате  на ваши родственици заем, макар че  ще напрегнете така и така комплицираната конюнктура в дома си. В противоположен случай вашата благотворителност ви носи свадите.

 

ДЕВА

 

Работа:  Заради вашите прибързани дейности подбудена от самозаблудата, че сте незаменими рискувате да неуспехите всичките си положителни благоприятни условия свързани със задгранични срещи и да не съумеете да финализирате договорите, което би трябвало да се случи до 11 ноември поради започващото ретроградно придвижване на Меркурий. Ако това се случи се сърдете на себе си и не търсете виновността настрана.

Здраве:  Наложете си подобен метод на живот, който ви зарежда със сили, като не пренебрегвате почивката. Предпазвайте се от проблеми със стомаха в интервала 2-4 и 29-30 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  Семейните могат да запазят хармонията и щастието в дома си,  в случай че връзките им не са достигнали необратимата точка на непоносимостта. Ако е по този начин, по-добре е да приключат с брака  си. Дори и да желаят мъчно биха го съхранили поради ежедневните кавги и упреци от страна на брачната им половинка.

 

ВЕЗНИ

 

Работа:  Преценете до каква степен сте били излишно сериозни предходния месец и без да се усетите сте ги засегнали. Не бива да се впускате в инициативи, в случай че не са планувани предходните месеци и не сте договорили финансирането, а и те са неразрешени след 17 ноември, когато Меркурий навлиза в своето ретроградно придвижване. Провалът ви, в случай че решите да заставате против възбраните на планетата  ще се отрази и на вашето здраве.

Здраве:  От вас и вашето възприятие за отговорност зависи дали ще се грижите добре за вашето здраве или ще създадете проблеми и на сътрудниците си, като се наложи дълготрайно лекуване. Податливи сте на здравословни проблеми в интервала 4-6 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  В фамилията ви поддържат, а вие се държите необичайно, неуважително, желаете да сте водещи в връзките и да командвате. От вас зависи да съхраните стабилността на брака си или в случай че не сте щастливи да го разтрогнете, вместо да тормозите фамилията си и да трупате отрицателна карма.

 

СКОРПИОН

 

Работа:  Уговорете и подпишете нови съглашения за планувани планове, само че единствено в случай че са преференциални и ви носят доходи и не след 17 ноември, когато Меркурий стартира своето следващо ретроградно придвижване. Време е да се заемете най-малко за седмица с изостаналите и рутинните си отговорности, чието довеждане докрай ви носи положителни доходи.

Здраве:  Ако не страдате от неналичието на работа и сте удовлетворени от връзките си вкъщи ще сте и с чудесно здраве. Не ставайте заложници на медикаментите, даже и в случай че имате хронични болести и ви ги предпише доктор, изключително в интервала 6-8 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  Ако сте фамилни, не се изкушавайте да създавате връзки с ваши сътрудници, сякаш поради работата, тъй като ще се окажете обвързани в връзки, които  са необратими и срутват брака ви. Стигнете ли до там крачката обратно е невъзможна.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа:  Натоварят ли ви няма да се справите с вашите отговорности. Естествено по-късно сте недоволни от себе си и достиженията си, тъй като сте в неспособност да осъществите проектите си и установявате, че тъпчете на едно място, само че и се постанова да се занимавате с рутинни задания, поради ретроградното придвижване на Меркурий, което стартира на 17 ноември. Повод за терзание няма, тъй като даже и с нормалните си ежедневни отговорности, съчетани с спомагателна работа имате опция да печелите добре.

Здраве:  Предпазвайте се от проблеми с кръвното, които може да се окажат мъчно лечими, тъй като отказвате да се грижите за себе си. Не се подлагайте на оперативно лекуване и се грижете за себе си в интервала 8-11 ноември, когато Луната е във вашия знак. 

Любов:  Семейните да не натякват какъв брой работят и всички вкъщи би трябвало да им прислужват, тъй като ги грози разлъка и безкрайна самотност, която поболява. Ако не сте щастливи в брака намерете различен метод да приключите връзките си, не с принуждение над волята на вашите близки.

 

КОЗИРОГ

 

Работа:  Приемете, че са във ваша изгода и се въоръжете с самообладание. Съветвам ви да не инвестирате, да не уговаряте присъединяване си в инициативи, с цел да не съжалявате, че сте се провалили. Забравете за рисковани оферти за инициативи, изключително в дните след 17 ноември, когато Меркурий е в своето ретроградно придвижване. Избягвайте изясняване на служебни връзките, съхранете хармонията.

Здраве:  Резките прояви на експанзия, водещи до депресивни положение може да са причина за съществени здравословни проблеми в интервала 11-13 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  Точно противоположното имате златната опция да стабилизирате още повече връзките си и възпламените възприятията си. Тези от вас, които не са щастливи да не вършат през ноември крачката към разлъка и бракоразвод, тъй като ще им е мъчно да приключат връзките си.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа:  Във ваша изгода е да бъдете мнителни към настойчивите оферти за взаимна работа и вложения. Възможни са измами и загуби. Толерантността към вашите нови и към момента учащи се сътрудници и подчинени работи във ваша изгода и ви печели другари на работното място. Ако ви предложат покачване преценете дали сте подготвени и дали дава отговор на вашите умения, само че не в края на месеца поради ретроградното придвижване на Меркурий, което стартира на 17 ноември.

Здраве:  Здравето ви е устойчиво. Не ви поучавам да спортувате, в случай че имате остарели контузии, които може да ви основават проблеми. Предпазливостта е наложителна в интервала 13-16 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  При диалог с брачната си половинка осъзнавате, че негативите са преодолими и не си коства да се притеснявате. За страдание няма да липсват и роднински домогвания за интервенция и предпочитание да ви провалят брака, поради персонална финансова полза, която могат да извлекат до момента в който сте в обтегнати връзки.

 

РИБИ

 

Работа:  Добре преценявайте изискванията преди подписването на контракти и уговарянето на вложения, с цел да не търпите провали, изключително след 17 ноември, когато Меркурий стартира следващото си ретроградно придвижване. Това ще е същинска драма за вас. По-добре е вложенията да са във ваши инициативи, а не в непознати, с цел да сте сигурни във възвращаемостта на вложените средства. Не давайте заеми, само че и не искайте кредитиране.

Здраве:  Притесненията ви поради невъзможността да сте дейни са задоволителни, с цел да си създадете здравословни проблеми, както се случва нормално. Бъдете виновни в интервала 16-18 ноември, когато Луната е във вашия знак и сте застрашени от проблеми и обостряне на хронични болежки.

Любов:  Сами творите недоразумения и разправии с брачната си половинка, тъй като отказвате да се съобразите и с желанията на вашите близки, които към този момент възнамеряват идващия месец. Не ги разочаровайте, като откажете да обсъдите предложенията им и изпълнявайте фамилните си отговорности.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР