Хороскопът на Алена за 25.05.2024 г.ОВЕНДенят е почивен и е

...
Хороскопът на Алена за 25.05.2024 г.ОВЕНДенят е почивен и е
Коментари Харесай

Хороскоп: Някои хора да не очакват пари днес

Хороскопът на Алена за 25.05.2024 година

ОВЕН


Денят е почивен и е удобен за слагане на ново професионално начало, макар че общуването е затруднено. Отложете плануваните диалози, които ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите питане към задгранични компании за бъдещо делово съдействие. В фамилията ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте.  Имате опция да си доставите незабравими полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

От сутринта в почивния ден се пригответе  за непредвидени промени, които положителни или неприятни ви носят изгода. Ще се забави заплащане, което очаквате с неспокойствие. Бъдете признателни за получената помощ от вашите сътрудници. Денят е добър за диалози с управлението и с държавните организации, в случай че ви е нужна тяхната помощ или интервенция. Проблемите в фамилията и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната претовареност. Ако не сте се прибрали в точния момент, не се надявайте на сантиментални мигове и полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Не очаквайте през днешния ден, а и денят е почивен, парите, които се надявахте да получите преди няколко дни, само че ще ги имате  в понеделник. Ако се занимавате с търговия си гарантирате облага. Запазете извоюваното, тъй като скоро ще ви потрябва. Общуването в този ден също ви носи триумф. На работното място се справяте добре, в случай че не пилеете времето си в безполезни диалози. На несемейните Съдбата дава късмет да основат хармонично семейство. На фамилните, които нямат деца припомня, че е време да помислят за поколение. Прибързаните бракове или полови контакти не са желателни. 

РАК

Имате опция в почивния ден да докажете на вашите сътрудници, че сте незаменими при превъзмогване на компликациите на работното място. Общувате с лекост и с неприятелите си. Овладейте страстта, с цел да си спестите неприятностите подбудени от острия ви език. Успехът е с вас, в случай че сте търпеливи и тактични и не иронизирате хората от обкръжението си. Вашата безпричинна сензитивност във връзка с обичаните ви хора е мотив да се съмнявате в тяхната честност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да вършиме нападателен секс с сътрудниците си, единствено тъй като желаете да си отмъстите.

ЛЪВ 

Поставете сполучливо ново начало на вашето работното място, макар че деня е почивен. Имате опция да приключите със остарели задания, чиито периоди от дълго време сте пропуснали и да си възвърнете доверието на вашите началници. Не спорете с вашите сътрудници. Заемете се с новите си служебни дилемите и премълчавайте, в случай че се пробват да ви ядосат. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се трансфорат за несемейните в сантиментална връзка. Семейните да не изневеряват. Семейните могат да се отдадат на полови наслаждения, само че останалите да преценяват дали са сигурни в възприятията си.

ДЕВА

Осъществете плануваните срещи и настоятелен диалози без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. До обед  в почивния ден се подгответе да изясните проблематичните настоятелен връзки. Успехът е с вас. Не го пропилявайте. Вашето положително въодушевление ускорява желанието ви за дейна и доходна работа. Положете усърдие на работното място и не изоставяйте отговорностите си. Не отхвърляйте препоръки от родственици. Следобедът предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Ако не сте фамилни, ще изживеете незабравими полови мигове, само че единствено в случай че сте уверени, че възприятията ви са споделени.

ВЕЗНИ

Склонни сте макар че деня е почивен да драматизирате диалозите, свързани с претърпени от вас неуспехи. По-добре ги приемете като следващия теоретичен урок. Дарили са ви с умелост и са трамплин към нови върхове. Трудностите на работното ви място не са свързани с ваши дейности. Не се ядосвайте поради непознатите пропуски и не подавайте ръка на сътрудници, които няма да оценят жеста ви. Избегнете сериозните забележки. Жените  да чакат нови запознанства и непредвидени сантиментални завършения. Семейните да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление. Не го пропускайте поради ината си.

СКОРПИОН

Предстои ви удобен  почивен ден, който ви разрешава да обмислите, а в случай че към този момент сте го сторили, да поставите сполучливо началото на нови занимания. Ще поддържате връзка с доста хора. Не ви поучавам да изяснявате настоятелен връзки. На работното си място можете да се справите със отговорностите си, единствено в случай че сте упорити и да работите с самообладание. Жените ще изживеят ненадейно сантиментално премеждие, само че би трябвало да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате предпочитание за секс, а и в случай че ще се развеждате той е неприемлив с досегашните ви сътрудници. 

СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте. Не рискувайте в почивния си ден и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности свързани с отводът ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът през днешния ден не е с вас. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на нечестни хора, които допускате до себе си по неволя. Ще се радвате на непредвидени, само че мечтани сантиментални завършения, които могат да се трансфорат за несемейните в постоянна връзка. Семейните, които към момента нямат деца могат да се отдадат на полови удоволствия, само че и да чакат забременяване на дете.

КОЗИРОГ

Отложете пътуванията в почивния ден, в случай че вредят на директните ви служебни отговорности. Не рискувайте поради предложенията на ваши познати, които ви дават обещание чудеса без труд от ваша страна, и които няма по какъв начин да се осъществен. С експанзия и дебелоглав няма по какъв начин да се наложите и да постигнете положителни резултати на работното си място. Бъдете търпеливи. Ревността основава съществени недоразумения в персоналните ви връзки. Не опитвайте да измъкнете от обичаните си самопризнание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да отстранен недоразуменията в фамилията ви. Не ги пропускайте.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви е почивен и е изпълнен с промени. Срещнете се с деловите си сътрудници и обсъдете новите си хрумвания, чиято реализация предвиждате за края на месеца. Пристъпете към обсъждане на тяхното реализиране, само че без да влагате огромни средства. Не налагайте мнението си с експанзия. Спокойният звук ще направи по-силно усещане. Избегнете утежняване на фамилните връзки. Не прекалявайте с претенциите към  към обичаните си хора, с цел да не ги отблъснете. Подгответе приятна сантиментална вечеря и се отдайте на мечтан и от двама ви секс.

РИБИ

Успехът е с вас най-вече на работното място, даже и в почивния ден. Задачите ви изискват самообладание, само че ги отхвърляте на драго сърце, тъй като знаете какви доходи ви подсигуряват. Очаквайте и спомагателни приходи във вашата банкова сметка. На всички прави усещане усърдието ви. Очаквайте вест за покачване, която ще ви изненада в най-подходящия миг. Несемейните, които са срещнали подобаващата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в фамилните връзки. Сексуалните ви връзки не са мечтани и от двама ви, по тази причина и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте повода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР