Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022 Хороскоп за зодия Козирог

...
Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022
Хороскоп за зодия Козирог
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022: Обща прогноза

 Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Според хороскопа за зодия Козирог за декември 2022, интензивно изменящите се сили през декември няма да разрешат на Козирозите да скучаят. Два дейни стадия през месеца ще бъдат свързани с реализиране на триумф в работата, до момента в който персоналният живот ще се отвори с гама от най-разнообразни усеща.

Краят на есента и началото на зимата, е динамично, забавно, само че и мъчно време. Уви, не всички проекти ще се осъществен и по пътя към задачата могат да зародят разнообразни трудности. Но точно това прави животът цветен и забавен. Не пришпорвайте нещата и не се отхвърляйте. Търсете нови решения, както и нови съдружници. Така, като краен резултат ще постигнете задачата си.

Кариерен хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

 хороскоп за зодия козирог за декември 2022

Да сте в крайник с времето в интервала от 1 до 11 декември изисква ви предизвиква Уран. Време е да овладеете нови технологии и може би да получите нова компетентност. Освен това, е желателно да се включите в онлайн семинар, по обичана ваша тематика. Ако към този момент сте висококвалифициран експерт с дълъг трудов стаж, тогава през посочения интервал пробвайте да предадете знанията си.

За осъществяването на проектите, които изискват увереност и креативност, интервалът от 15 до 25 декември е съвършен, по този начин предвещават планетите, които задействат вашия знак. Бъдете подготвени за ненадейно и прелестно събитие в работата.

Поради неподходящото въздействие на Луната са вероятни недоразумения на работното място. Не се предлага да участвате в екипни действия.

Финансов хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

 хороскоп за зодия козирог за декември 2022

Според хороскопа за зодия Козирог за декември 2022, Слънцето ще задейства секторът на съидейниците и обществената интензивност. Следователно, значително, вашият триумф ще зависи от надеждни сътрудници, както и от вашата увереност и неизменност.

В същото време, през първата декада на декември не би трябвало да отивате прекомерно надалеч и да действате с несъразмерен напън. Пазете се от спорове с шефа и сътрудниците, не се забърквайте в интриги и харчете рационално. За командировки, настоятелен срещи, сключване на контракти (особено финансови) би трябвало да бъдете с нараснало внимание.

През втората декада ще имате опция да наваксвате, да намерите съдружници и да постигнете триумфи в екипната работа. Можете да се заемете с настоящи каузи, които е целесъобразно да не пренасяте в новата година.

Здравен хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

 хороскоп за зодия козирог за декември 2022

Ще бъдете доста мнителни, тъй че всеки дискомфорт в тялото може да се възприема от вас като начало на заболяване. Освен това, евентуално ще започнете да четете доста здравна литература и да сравнявате признаците на разнообразни болести с вашите лични. За да не се докарате до нервозен срив, консултирайте се със експерт.

За профилактика против респираторни болести интервалът е съвършен. Ето за какво, се предлага да проветрявате стаята по-често, да извършите детокс на тялото. Ако имате хронично респираторно заболяване, потърсете инфорнация, дали има нови способи за лекуване. И по-късно се консултирайте с вашия доктор.

Ще бъдете жизнерадостни, енергични и оптимистично настроени, тъй като в интервала 22-31 декември Слънцето задейства вашата зодия. Спокойно можете да вземете присъединяване в разнообразни спортни събития, надпревари, танцови надпревари и други Съществува огромен късмет да бъдете измежду късметлиите на месеца.

Любовен хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

 Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Според любовния хороскоп за зодия Козирог за декември 2022, фамилните Козирози ще изпитват мощна потребност от уединение, защото началото на месеца ще бъде под въздействието на планети от дванадесето поле на вашия хороскоп. Обяснете на колегата и останалите членове на фамилията, че имате потребност от пространство и желаете да помислите на мира.

Бившият обич може да подсети за себе си в интервала през втората декада на декември, както предсказват небесните тела. Сега този човек ще се държи доста учтиво. Но вие бъдете изключително деликатни и не се подлъгвайте по сладки думи и скъпи дарове. Вероятността, че възприятията на някогашния почитател са откровени, е дребна.

Третата декада на месеца ще бъде удобно време за създаване на взаимоотношения, което удостоверява разположението на слънцето. Можете да се сближите с човек, който ви интересува, в случай че предложите помощта си за решение на проблем, зародил в живота му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР