Хороскоп за днес, 5 декември:ОвенНараства интересът ви към далечните страни,

...
Хороскоп за днес, 5 декември:ОвенНараства интересът ви към далечните страни,
Коментари Харесай

Голямо огорчение за една зодия днес

Хороскоп за през днешния ден, 5 декември:

Овен

Нараства ползата ви към далечните страни, философията и религията. Под въздействието на нравствен преподавател е допустима смяна в чувството за света. Възможно е да се появят нови качества, които да ви натискат от вътре и да търсят реализация. Вие се нуждаете от поддръжката на другари. Ограничете се от съблазни и изкушения. Деня ви ви дава обещание равновесие на възприятията, креативен напредък и фамилен уют.

Телец

Днес сантиментална среща с обичания човек може да докара до оскърбление и даже до раздор на връзките. Но ориста е благосклонна към вас. Не е изключено незабавно ново другарство да заличи отворената сърдечна рана. Обаче звездите ви предизвестяват да не храните прекомерни илюзии. Новата връзка няма да е дълготрайна. Непорядъчно държание може да докара до скандал в най-скоро време.

Близнаци

Увеличава се потребността ви от хармонични взаимоотношения с други хора. Умението ви да водите договаряния ви оказва помощ в разнообразни рекламни и предизборни акции. Вероятно е през днешния ден да се почувствате много натоварени в длъжностен проект. Стари отговорности и неотложни задължения може да ви накарат да взимате бързи решения и да пристъпите към неотложно осъществяване. Обърнете внимание на себе си. Пазете силите и нервите си.

Рак

Денят е предопределен за постигане до нови източници на сила и уголемение на кръгозора. Днес се усилва и вашата заложба да предвиждате. Вероятно е да съумеете да повишите материалното си положение до известна степен. Периодът е удобен за обмисляне във всички сфери на живота, за нови познанства и срещи от персонален и настоятелен темперамент.

Лъв

Денят може да докара до приятни отговорности, свързани с придобивки или организация на празник. Дете, родено през днешния ден, има благосклонна орис. През този ден вие имате опция да разрешите множеството от служебните си проблеми, насъбрани през годината. Днес се чувствате стопани на ориста си.

Дева

Умението да следвате традицията и да отстоявате на превратностите на ориста може да изиграе огромна роля за хармоничността на колегиалните връзки. Но отсрочени каузи или незабавни задания изискват неотложно решение. Пазете силите си и помнете, че в миналото е нужно да дадеш, с цел да получиш двойно. Търсете компромисни решения.

Везни

Денят може да ви завърти в кръговрата на служебни и публични отговорности. Отложени каузи и остарели обещания ви карат да взимате бързи решения. Звездите ви поучават да не се противопоставяте на близките. В противоположен случай може да се наложи да си изяснявате връзките и неизбежно да се забъркате в скандал. Пазете си нервите и силите. 

Скорпион

Вие прелестно знаете по какъв начин да се отнасяте с материалните и парични запаси, тъй че тяхното количество да нараства. Успехът ви съпътства в печеленето на пари. В главата ви идват нови хрумвания за които другите не са и сънували. Не бързайте да се освободите от тежестта на поети отговорности.

Стрелец

Днес се чувствате добре във физически и честен проект. Този ден дава обещание внезапно да промени вашия метод на живот. Пригответе се от по-рано за сериозен поврат в ориста си. През този ден може да се окажете в центъра на сантиментално премеждие и да станете обект на дълбоки и изпепеляващи усеща от страна на персона от противоположния пол.

Козирог

Днес вашите връзки с близките са хармонични. Това ви кара да се чувствате задоволени. Вероятно е да се наложи да решавате служебни проблеми, свързани с наближаващите празници. Главното през днешния ден пред вас е да съумеете да запазите вътрешното си равновесие. Бъдете уверени в личните си сили.

Водолей

Може да посветите този ден на устройване на служебния си живот. Важна роля в това играе фирмената традиция и хармоничните връзки. Отложени задължения изискват бързо решение. Звездите ви поучават да бъдете дейни. В противоположен случай може да станете обект на нападки. 

Риби

Нараства честолюбието ви и желанието да постигнете триумф в обществото. Днес си постявяте огромни, дори световни цели. Благодарение на оптимизма си и способността да вдъхновявате и направлявате другите хора, възможностите ви за триумф са огромни. Бъдете деликатни и задръжте страстите си в нормалното русло.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР