Хороскоп за деня – 28 септември 2023, четвъртък Овен Ще ви

...
Хороскоп за деня – 28 септември 2023, четвъртък Овен
Ще ви
Коментари Харесай

Близнаците да не прекаляват нито с флирта, нито с алкохола, а Лъвът да внимава с парите!

Хороскоп за деня – 28 септември 2023, четвъртък

Овен
Ще ви върви във всевъзможни каузи. Може да пътувате, да преговаряте и да се забавлявате. Споразуменията ще са ползотворни, а близките – очаровани. Възможни са обаче здравословни проблеми. Мъжете с хронични болести да се пазят!

Телец
Трябва да сте по-внимателни при подписване на контракти и съглашения. Звездите в този ден ще са по-щедри към дамите, които се занимават с просвета или с финанси. Времето е уместно за пазаруване на нови облекла, както и нареждане на дома. Възможни са проблеми със стомаха.

Близнаци
Успех ще имате с всички действия, свързани с продан на информация или пътешестване. Ще си спестите разногласията и паниките, в случай че приемате хората такива, каквито са и не се пробвате да ги поучавате или променяте. Днес не трябва да прекалявате нито с флирта, нито с алкохола.

Рак
Полезно е в този ден да избягвате борби с висшестоящи персони, тъй като ще се натоварите прочувствено, а и има риск след разногласието да се усилят отговорностите ви. Добре е да носите тоалети със сребрист цвят. Това спомага за прочувствено равновесие.

Лъв
В тези дни са вероятни повече неприятности и спорове. Не би трябвало да проявявате доверчивост, тъй като има заплаха да загубите много пари. Възможни са и любовни разочарования. Добре е да обърнете повече внимание на децата, с цел да не тръгнат по неприятен път!

Дева
Времето е отлично за образование. Представителите на този зодиакален знак, които се занимават с научна активност, ще се усещат прелестно и може да реализират огромен триумф. Денят е подобаващ за образуване на пътешестване, за запознанства и за проучване на непознат език. 

Везни
Постарайте се да си извършите значимите задължения до обяд, а по-късно може да се занимавате единствено с неща, за които не се изисква да влагате усилия! По-добре не планирайте срещи или договаряния, от които зависи бъдещето ви! Уязвими са горните дихателни органи.

Скорпион
Може да разчитате повече на интуицията си. Дори и да нямате достъп до така наречен Акашови записи, в този ден може да получите значима информация, която ще се окаже доста потребна за вас. Обърнете внимание на сънищата си и се вслушайте в препоръките на хората, които срещате сякаш инцидентно! 

Стрелец
Работата със словото и търговията в този ден ще ви върви. Следобед може да се изнервите, само че в случай че контролирате страстите, ще може да се справите със служебните си отговорности. Добре е да отделите и време за спорт. Може да се освободите от напрежението с подобаващи дихателни извършения.

Козирог
Това е плодородно време както за научни проучвания, по този начин и за работа с сили. Дори и да не сте екстрасенс, или Рейки канал, може да почувствате мощния енергиен поток. Дава ви се късмет да се освободите от здравословен проблем, в случай че измененията навиците си и станете по-отговорни.

Водолей
Бъдете дисциплинирани, само че избягвайте непотребната суровост в връзките си с близките! Спестете си рецензиите и разправиите с началниците, като се извините, даже и да не се чувствате отговорен! С нежни слова елементарно ще намерите пътя към сърцето на хората, които харесвате.

Риби
Изненадайте околните си, като се постараете да внесете повече уют в дома си! Може да създадете по-приятна атмосфера за тях. Дава ви се късмет да намерите и нови източници на приходи. Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на бронхите!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР