Хороскоп за деня – 21 ноември 2023, вторник Овен В този

...
Хороскоп за деня – 21 ноември 2023, вторник Овен
В този
Коментари Харесай

Овенът да се пази от насилници, а Близнаците да не чакат някой друг да им изпълни мечтите

Хороскоп за деня – 21 ноември 2023, вторник

Овен
В този ден не трябва да предприемате и да стартирате нищо съществено. Може да ви изкушат с предложение, на което ви е мъчно да откажете, само че не бързайте с отговора! Ограничете контактите и срещите с непознати. Пазете се от досадници и насилници!

Телец
Това е превъзходен ден за учене и за приемане на нова информация, за придобиване на опит и за коригиране на грешките от предишното. Ако ви изтезава възприятие за виновност, поискайте амнистия. Помолят ли ви за нещо, не отхвърляйте! Направете всичко допустимо, с цел да зарадвате този, който обичате!

Близнаци
Не чакайте някой различен да ви извърши фантазиите! Залавяйте се за работа, в случай че не желаете да се ядосвате за пропуснатите благоприятни условия! Направете изпитание, яхнете смяната! Реализирайки план, може да спечелите положителни пари. Намерете време да спортувате и за развлечение с обичания!

Рак
Налага се да вложите повече старания на работното място! Не позволявайте различен да вземе самодейността в свои ръце и да направи преференциални за него промени! Не се правете на детектив! Както споделя Бърнард Шоу, „ най-трудно е да се отговори на въпрос, на който отговорът е явен “. 

Лъв
Мъжете, които плуват в мътните води на тресавището, наречено стопанска система, ще би трябвало да създадат компромис или бързо да се преориентират съгласно изискванията на пазара, в който едрите акули или мутри вършат каквото си изискат. В обятията на обичания човек ще намерите разтуха.

Дева
Вашата вродена артистичност ще се прояви и ще откри приложение. Време е да тръгнете по нов път за развиване. Според писателя Монтен, хората страдат не от това, което се случва, а от своето отношение към станалото. Осигурете си успокоение, пътувайте и общувайте без напрежение! 

Везни
Това е един от най-хубавите ви дни за месеца. Предоставят ви се благоприятни условия както в бизнеса, по този начин и в любовта. Може да сключете трудов контракт, да влезете в нов екип или да намерите дамата или мъжа на живота си. Може и да хармонизирате връзката с висшия Аз.

Скорпион
Външните условия не подхождат на вътрешната ви конфигурация. Това разминаване може да породи прочувствено напрежение. В този ден даже здравомислещите дами може да изгубят мозъка и дума поради обич от пръв взор. Възможни са проблеми със синусите или ларинкса.

Стрелец
Изпълнени сте с вяра и имате предпочитание да извършите нещо друго, да измененията живота си. Спомнете си думите на " спящия оракул " Едгар Кейси: „ Моли се по този начин, като че ли всичко зависи от Бог, само че работи по този начин, като че ли всичко зависи от теб “! Лесно ще извършите задачите си, в случай че сте непрекъснати.

Козирог
Постиженията ви може и да са скромни, само че не бъдете максималист! Сократ е споделил, че тези, които желаят минимум, са най-близо до боговете. Ако сте положителни и великодушни, ориста ще ви възнагради богато. Ще постигнете доста, в случай че се захванете с търговия или инвестирате в образованието си.
 
Водолей
Всичко, което предприемете, ще носи шанс и придобивки. Уникални пътища ще се отворят пред вас, в случай че сте непрекъснати и решителни. Любовта и срещите с другари ще ви зареждат и денят ще е прелестен. Опитайте се да балансирате мисловната и физическата си активност, не бързайте!

Риби
Вашата сензитивност е нараснала, докачливи сте. Погледнете с други очи на света, вложете възприятие за комизъм! Това ще ви помогне да се измъквате от неловки обстановки. Наблегнете на контакти и връзки с хора, които ви поддържат морално и търсят вашата компания!  

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР