Хороскоп за деня – 19 декември 2022, понеделник Овен Днес ще

...
Хороскоп за деня – 19 декември 2022, понеделник Овен
Днес ще
Коментари Харесай

Овенът да се пази от провокатори, а Ракът да внимава с парите!

Хороскоп за деня – 19 декември 2022, понеделник

Овен
Днес ще има доста провокатори, които желаят да си изпуснете нервите. Проявявайте въздържаност, не им давайте опция да се радват за ваша сметка!

Телец 
Отделете време да поправите грешките! Помислете за всичко, което сте създали в последно време и анализирайте всяко свое деяние. Изводите ще ви бъдат потребни в бъдеще. 

Близнаци
Вярвате, че може да намерите гениално решение на казуса, подложен от вашите началници, само че не бързайте да го заявите обществено! Днес е по-добре да не се откроявате пред сътрудниците. 

Рак
Звездите не предлагат да давате пари назаем. Има огромна възможност в никакъв случай повече да не ги видите. 

Лъв
Не е най-благоприятният миг да се заемате със комплицирани и виновни каузи. Ако имате опция, изчакайте най-малко до на следващия ден! 

Дева 
Не е желателно да се отпускате през днешния ден. Измислете каквото и да е занятие - най-добре да е с вашето занимание. 

Везни 
Денят е съвършен за нареждане и не толкоз вкъщи, колкото на работното място: би трябвало да прегледате документите и да изхвърлите това, което е непотребно.

Скорпион
Ако се нуждаете от помощ за подаването на документи, към този момент може да отидете при бюрократите: казусът ще бъде решен бързо. 

Стрелец
По-добре е да откажете всички значими срещи - както бизнес, по този начин и персонални. Все още няма да можете да постигнете единодушие, тъй че не би трябвало да губите време и морална мощ за нищо. 

Козирог
Това е ден, в който може да бъдете осъден за инициативността си. Възможно е, в случай че дадете концепция на началниците си по какъв начин да се оправят с някакъв проблем, да ви натоварят с нови отговорности, без значение дали ви харесва или не. 

Водолей
С апатията, която може да ви обхване през днешния ден, би трябвало да се борите с всички налични средства. Защо не посетите с най-хубавия си другар, с цел да поговорите? Срещата ще ви се отрази добре. 

Риби
Най-добрата отмора за вас през днешния ден ще бъде обвързвана с смяна на активността. Ако се уморявате от интелектуална работа, преминете към физическа и назад: по този начин денят ще отлети леко и съвсем незабелязано. 

за всички зодии. Източник: tsn.ua
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР