Хороскоп за 23 март: Денят обещава да е изпълнен с

...
Хороскоп за 23 март: Денят обещава да е изпълнен с
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 март: Денят обещава да е изпълнен с ярки преживявания за Овена

Хороскоп за 23 март: Денят дава обещание да е изпълнен с ярки прекарвания за Овена, а какво чака останалите зодии в съботния ден, прочетете:

 

Овен
Днес ви чакат мощни усеща и ярки прекарвания, само че не се безпокойте – всичко приключва добре. Постарайте се да оказвате по-малко напън върху околните си, вслушвайте се в тяхното мнение и тогава всичко може да се уреди от единствено себе си.

Телец

Външната ви суровост може да се преглежда от околните ви като отвращение да се разберете един с различен, което да докара до неприятности в връзките.

Близнаци
Звездите предлагат да не размисляте и да се съгласявате с вероятното предложение за брак. Промените, които може да настъпят в живота ви са с позитивна багра.

Рак
Не е изключено Раците да усещат паника за бъдещето си и да не се доверяват на шанса и любовните победи. Не всичко в връзките ви с околните ви устройва, защото вашите условия са прекомерно високи.

Лъв
Бъдете решителни – правете това, което смятате за належащо и в този момент не мислете за следствията. По-добре е да отклоните запланираната за вечерта среща или покана за посетители под вежлива форма и да я прехвърлите за идващия ден.

Дева
Възприемайте умерено всякаква тягост и не се отчайвайте. Звездите ви дават обещание промени към по-добро. Възможно е изменничество от страна на най-скъпите ви хора. Днес ви се дават доста благоприятни условия за самоусъвършенстване.

Везни
Личният живот може да ви донесе огорчения и разочарования, само че всички неприятности са преходни, по тази причина в този момент е нужно да се концентрирате и цялостен надзор над зараждащите обстановки.

Скорпион
Възможни са непредвидени неприятности при влюбените, които да нарушат техните проекти за бъдещето. Възможно е началото на деня да бъде съпроводено от безпорядък в възприятията и мислите.

Стрелец
Не е изключено ново въодушевление, което за жалост, е краткотрайно. Търсете поддръжката за своите инициативи или убеждения измежду съидейниците си. Самички ви е мъчно или съвсем невероятно да постигнете мечтаното.

Козирог
При избора на сателит в живота, отдайте желание на най-страстните и разбиращи ви натури. Има заплаха от проявяването на консерватизма на Козирозите и нежеланието да трансформират нормалния си метод на работа.

Водолей
Трябва да преразгледате връзките си с хората, които въздействат отрицателно на вашия светоглед, подлагат ви на риск и пробуждат у вас низки стремежи.

Риби
Чувствата и прочувственият живот на доста Риби се обогатяват и мислите им получават съответен темперамент. Възможно е ободряващо уведомление. Препоръчва ви се да не размисляте дълго и да се съгласите с подобаващите настоятелен оферти при всевъзможни условия.

 

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР