Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Твърде непостоянни ще сте

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Твърде непостоянни ще сте
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 24 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Твърде непостоянни ще сте през днешния ден и елементарно ще избухвате за дреболии. Най-добре да се вгледате в себе си и да си дадете сметка какво желаете, вместо да се влияете от непознатото мнение. Просто следвайте инстинкта си.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Изкушавате се да казвате неща, които някой ви е доверил, единствено с цел да се харесате на различен човек. Дали е честно, не предавате ли доверието на човек, който ви има вяра?

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, тъй като ще влошите връзките си с сътрудниците. Има и други способи да се покажете.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Имате потребност от интелектуално самопризнание и ще вършиме всичко допустимо за това. Хубавото е, че хората инстинктивно ще ви схващат и одобряват. Хубав ден за вас.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Лесно ще губите хладнокръвие поради дреболии, а тъкмо през днешния ден не ви е нужно. Овладейте се, най-малко това го можете до съвършенство. Удобен миг за привършване на действия, проточили се прекомерно дълго.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Прекалено импулсивни и непрактични ще сте през днешния ден. Ще пръскате силата си за неща, които ще зарязвате без причина. Май имате потребност някой да ви управлява по изкъсо.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Твърде подозрителни сте към хората към вас, а това несъмнено не ви прави любимци. Всъщност и на вас самите не оказва помощ. Опитайте да погледнете на нещата с възприятие за комизъм.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Лесно ще се вдъхновявате от неразбираеми хрумвания, а това ще ви коства прекомерно скъпо. А и приятелите, които са към вас няма да ви оказват помощ, даже в противен случай.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това единствено ще провали денят ви. Има толкоз прелестни неща, поради които си коства да живее човек. А за какво не извършите един лист с позитивните си качества?

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Може би прекомерно доста форсирате събитията. Най-напред това покачва съпротивлението, а също така могат да ви сметнат за натегачи. Бъдете по-умерени.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще сте доста любвеобилни и очарователни, само че това в един миг може да бъде разтълкуване неправилно от близките. Не се впускайте в дълги пояснения, само че и не изпадайте в терзания. Просто оставете нещата на личния им ход.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР