Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще ви се иска

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще ви се иска
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще ви се желае да ви виждат и да ви се възхищават, само че всички ще са някак дистанцирани. Май първоначално ще би трябвало да се задоволите със личната си компания.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще се чувствате супер. Като прибавим, че е и същински формален празник,това значи още един ден, в който да се порадвате на живота.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Искате или не, само че ще би трябвало да свършите голям брой досадни задания. Ще се справите несъмнено, само че не прекалявайте с рестриктивните мерки, които сами си налагате. Отпуснете малко душата, финансовите усложнения напоследък май много ви потискат.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще видите осъществени доста от проектите си,което несъмнено е мотив за наслада. Днес ще сте много истински, което ще е от изгода, когато би трябвало да се справите с изненадите, които ще ви сервира ориста.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Опиянени от обстоятелството, че нещата се случват съгласно желанията ви, сте склонни да подценявате смисъла на другите хора и е допустимо даже да си позволите да кажете неща, които не трябва. Мислете добре преди да говорите.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще ви обземат всякакви мании и страхове, които несъмнено ще вгорчат живота ви. Струва ли си да обръщате внимание на неща от предишното. Я погледнете по-ведро, живейте тук и в този момент, и се радвайте на живота.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Имате потребност от човек до себе си, само че някак ви е позор да си го признаете. Не драматизирайте, няма да изгубите от чара си, в случай че кажете на някого, че се нуждаете от него, даже в противен случай, може единствено да спечелите от това.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не съжалявайте за нещата, които не сте съумели да извършите и за срещите, които не сте осъществили. По-добре направете малко неща, само че с кеф, в сравнение с да се тормозите за дивотии. Не бъдете максималисти.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ден, изпълнен с страсти, само че избягвайте мощните прояви, тъй като може да провалят дейностите ви. Бъдете по-инициативни и ще откриете в себе си неподозирани качества, а освен това и всичко ще става по-лесно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Направо ще танцувате от наслада,освен в случай че не сте решили да драматизирате събитията. Винаги е по-добре да се усмихвате и да се надсмивате над грешките си. И несъмнено - да се радостните.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста деен ден. Разнообразните прекарвания ще ви харесат и на следващия ден сигурно ще може да кажете, че сте си изкарали ужасно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР