Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще се чувствате добре

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще се чувствате добре
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 9 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще се чувствате добре през днешния ден – изпълнени със сили и най-много с готовност за деяние, само че то ще е ориентирано по-скоро към ваши персонални неща, в сравнение с към служебните. Бъдете спонтанни и няма да съжалявате.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)С мисли за отмора стартирате седмицата, само че е добре да ги трансформирате в по-практични. Не правете нещата официално, а подхождайте креативен към нещата. Направете нещо особено за фамилията си, покажете им, че държите на тях.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Много динамично начало на седмицата. Чакат ви много срещи и диалози. Всъщност това даже ще ви радва. Все отново гледайте да свършите и някоя работа в това време.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще се вълнувате най-вече от парични въпроси. Така или другояче това е значително по тази причина отделете нужното внимание. Ще сте склонните да преценявате и анализирате ситуацията, само че това може да ви е единствено от изгода.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Фокус на днешния ден ще е личната ви персона (нищо по-различно от обикновено) и по-специално имиджа, който имате. Ще разберете нови неща за самите себе си и естествено – няма да бъдете разочаровани.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще изпитвате някаква неразбираема виновност и обвързване към близките, ще отделяте доста време за решение на непознатите проблеми. Ден за размисъл и самовглъбение, единствено че ще би трябвало някак да го съвместите с ежедневните си отговорности.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не сте изключително въодушевени от новата работна седмица. Ще имате предпочитание просто да избягате и да се занимавате с нещата, които ви вълнуват. Малко мъчно ще е да го извършите, само че най-малко пробвайте.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Трябва съществено да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук насетне. Важно е да работите в екип, само че за задачата ще би трябвало да преодолеете някои от предразсъдъците си. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят е подобаващ за сериозна работа, изключително в случай че става дума за сметки, пресмятане и други сходни. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова персонално за вас.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще ви е малко мъчно да действате, тъй като всяко ваше деяние ще среща опозиция у близките. Можете да измененията нещата, единствено би трябвало да се опитате да сте по-дипломатични.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес денят е за сериозна работа, само че това няма да ви тежи. Ще съумеете да сложите ред освен в своите неща, само че и в тези на сътрудниците си. Вечерта посветете на един обичан човек. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден приповдигнато.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР