Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Преди обяд трябва да

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Преди обяд трябва да
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 5 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Преди обяд би трябвало да действате много бързо, с цел да не пропуснете нещо, разпределете работа в екипа, с който работите и всичко ще се подреди по-добре от предстоящото. След обед си намалете малко оборотите и отделете време, с цел да приключите, това което все отлагате.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Сутринта нещата ще се развиват относително умерено, в нормалното си русло. Но в късния следобяд всичко ще се забърза и ще ви извади от нормалното ви умерено положение. Добър миг за реализиране на контакти и подписване на контракти.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Един прелестен ден, изключително в случай че ви се постанова да контактувате с повече хора. Ще подхождате креативен към нещата, а също така ще сте задоволително храброст и мощ да се справите с провокациите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Бъдете по-внимателни в връзките си с другите. Необмислените дейности биха навредили на бъдещите ви проекти. Ако сте недоволни от нещо – променете го, само че в случай че нещата не се получават незабавно, не насилвайте нещата.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще започнете деня много ведро, силите ви ще са неизчерпаеми. Ще получите поддръжката на приятелите и фамилията си. Следобед може да се почувствате малко излъгани от обстоятелството, че не всичко става съгласно проектите ви.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Още един претрупан ден, в който ще можете да демонстрирате практичната си страна. Разумният ви метод към нещата ще бъде оценен както прилича. Телефонните диалози ще ви пречат да се концентрирате, само че пък ще са ви толкоз приятни.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес може да се сблъскате с нещо, което ще ви докара до дива гняв и следствията може да са много строшени предмети, скъсани облекла и синки под очите. Така че по-добре прекарайте деня си по-далеч от чупливи предмети и още по-добре от хора.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ако се чувствате жертва на събитията, потърсете някой с кисело изражение на лицето и помислете дали желаете да изглеждате по същия метод. Само не се самосъжалявайте прекомерно.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)На вас ви се желае и едното, и другото, и третото, че и повече. Обаче изхождайки от виталния опит на човечеството, би трябвало да знаете, че няма да получите всичко. Изберете предпочитано направление.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Може би не сте намерили най-хубавия метод да проявявате интерес към някого и индивидът ще бъде леко учуден и изцяло неразбиращ какво аджеба желаят от него. Направете нещата по-простичко.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Околните може много преждевременно да правят оценка държанието ви, тъй че не се ориентирайте по тях. Какво значение има за вас какво споделят другите, в случай, че сте уверени в правотата си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР