Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Потребностите на семейството днес

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Потребностите на семейството днес
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 4 Януари! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Потребностите на фамилията през днешния ден ще излязат на напред във времето. Макар че колкото и да е необичайно това няма въобще да попречи на работата ви, в противен случай ще усили трудовия ви възторг.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Имате действителен късмет да забогатеете. Дали благодарение на опита или с повечко старания звездите мълчат, сами би трябвало да решите.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес можете да си позволите да бъдете старомодни. Това ще ви придаде неповторимо омагьосване и ще смъкна много бариери при общуването с малкопознати хора.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще имате рядката опция да се отблагодарите на тези, които са ви създали доброта. Нещо, което от дълго време сте отлагали, ще стартира да се развива от единствено себе си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще постигнете триумф, въпреки че резултатите ще са надалеч по-скромни, в сравнение с сте очаквали. Не надценявайте способността на близките елементарно да се поддават на непознато въздействие.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще бъдете дотам захласнати от някаква концепция, че ще сте изцяло непоносими събеседници. Спрете се сами, до момента в който не го е направил някой различен.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Постарайте се през днешния ден да въплатите в живота си въпреки и единствено една от множеството хрумвания, които се въртят в главата ви. Ще спечелите освен уважението на близките, само че ще се увеличи и самоуважението ви.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)От вас просто струи сила. Постарайте се да й намерите почтено приложение. Хубаво е да употребявате тази мощ съзидателно, тъй като в противоположен случай дълго ще би трябвало да отстранявате следствията.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще усетите дефицит на сили - както физически, по този начин и душевни. Последното е много рисково, тъй че избягвайте компанията на прекомерно прочувствени хора.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ориста ви напълно ще зависи от личните ви страсти. Не се опитвайте да търсите логичност в протичащото се, изцяло неефикасно е.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще сте извънредно нетърпеливи, няма да ви свърта на едно място. Но пък можете да канализирате тази сила в доста по-полезна за вас. Само си го поставете за цел.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР