Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Не сте в много

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Не сте в много
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 29 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Не сте в доста добра кондиция,но пък ще ви се отдаде да видите неща, които досега са били скрити и неразбираеми.Не избързвайте да си вършиме заключения,изчакайте да разберете цялата картина.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Продължават да ви терзаят най-различни подозрения по отношение на качествата ви и какво ли още не. Важно е да се отърсите от тях и да действате. Можете да получите поддръжката на случая, тъй че би трябвало да сте подготвени.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сутринта може да сте малко нервни и да действате прекомерно преждевременно. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, изключително, в случай че прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това несъмнено има.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес нещата в по-голямата си част ще са мъчно управляеми. Не се дразнете, че губите надзор, а по-скоро благодарете, че не вие носите отговорност за следствията. Това е смешка, несъмнено, само че е хубаво от време на време човек да живее с тази мисъл, нали…

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес е време да си дадете отмора и да се порадвате на живота. Отношенията ви с близките може да са малко по-емоционални от нормално. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от различен ъгъл.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще ви се желае всичко, до което се докосвате да е красиво и да ви носи наслада. Можете да извършите някои промени вкъщи си, с цел да се чувствате там същински добре и уютно през идващите хладни дни.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Неделя е през днешния ден, само че не ви е доста до отмора или в случай че си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Не е неприятно да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще си мислите най-вече по какъв начин по-скоро да свършите със отговорностите си и да отидете да вършиме нещата, които ви носят наслада. Хубаво е вечерта да се отпуснете в приятна компания. Не е доста желателно тъкмо през днешния ден да решавате съществени проблеми и да се занимавате с бюрократичната машина.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Хубав ден за срещи и неангажиращи диалози. Оставете сериозните неща за идната седмица, въпреки всичко неделя е - време да се поглезите.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Имуществени въпроси или пък по какъв начин да изкарате в допълнение ще са все неща, които ще ви се въртят из главата през днешния ден. Днес помислете, а на следващия ден ще действате по-уверено.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Имуществени въпроси или пък по какъв начин да изкарате в допълнение ще са все неща, които ще ви се въртят из главата през днешния ден. Ще действате практично, а това ще ви спести доста проблеми. Но дали не губите очарованието на дребните неща?
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР