Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Доста напрегнат ден. Ще

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Доста напрегнат ден. Ще
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 22 Декември! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Доста под напрежение ден. Ще имате задоволително хъс да свършите даже и немислимото. Гледайте да не изпадате в задължения, а да ги разчистите. Доста внезапно ще действате, само че може би това е единственият метод да извършите нещата.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ден за работа и промени. Ще се наложи да простите прегрешенията на другите, в случай че желаете да продължите напред.В последна сметка прошката е поради нас самите, а не поради оня, който ни е наранил.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Всичко през днешния ден по този начин или другояче ще е обвързвано с пари. Плащате старите сметки и ето незабавно се появяват нови, като че ли няма край. Добре, че сте необятно скроени и не се потискате за сходни неща, а пък то и да го вършиме каква изгода.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Вниманието на всички околни ще бъде ориентирано към вас стига да отделите сутринта задоволително време за себе си. Днес се пробвайте да не проявявате начинания, оставете на различен да води нещата. Ще би трябвало да извършите сериозен избор по тази причина бъдете доста наблюдателни, само че най-много деликатни.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще желаете да се уговорите за празничните дни, да разгледате всички каталози за картички и дарове и въобще да сте осведомени къде какво има. Определено може да станете много благонадежден източник за информация и хрумвания за празниците, въпреки че май малко сте позакъснели.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Собствените ви усеща през днешния ден са мистерия за самите вас. Повечето от дейностите ви ще са също странни, като че ли ще ви води един чудноват гид. Ще ви се желае да избягате от всички наложителни и обременителни задания, само че дали ще съумеете?

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)В любовната сфера настава мъртвило, нови романи надали ще стартират. Ден за откровено другарство и поток от доста новости. От през днешния ден стартират много обнадеждаващи финансови трендове, въпреки действителни пари към момента няма да видите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес настроението ви ще е празнично и мъчно ще се концентрирайте върху някоя работа, изискваща централизация и внимание към детайла. Освободете въображението си и просто се забавлявайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят ще е комплициран за тези, които са склонни към депресивни положения. Не се претоварвайте душевен или прочувствено. Допълнителното напрежение може да докара до спорове вкъщи ви. От сутринта нещата няма да вървят напълно добре, само че не губете успокоение, това е единствено краткотрайно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Един прекрасен ден за вас. Гледайте да не го пропилеете в сладки приказки, можете да свършите доста по-полезни неща. Не се изкушавайте да употребявате приятелите си за користни цели. А може и да получите някакъв доход, който ще ви пристигна сносно около празниците.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не би трябвало излишно да зацикляте върху слабостите и несъвършенствата си, не правете от мухата слон. Има задоволително забавни неща, които могат да ви разсеят и да издигнат духа ви, а най-главното – наближават най-хубавите празници през годината.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР