Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Доста кисели и подозрителни

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Доста кисели и подозрителни
Коментари Харесай

Прочете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 2 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Доста кисели и подозрителни ще сте през днешния ден, а това несъмнено не е печелившо държание. Сдържаността ви ще провокира съмнение у близките. Усмихнете се, отпуснете душата си, дишайте с цялостни гърди, позитивната настройка постоянно трансформира нещата, даже и да е единствено вътрешно.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Прекалено импулсивно, идеалистично и непрактично ще действате. Ще губите сила за неща, които несъмнено са безсмислени. Най-важното през днешния ден е да не рискувате и то най-много по парични въпроси.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес може да се забъркате в някакви кавги. Склонни сте да употребявате нечестни средства, с цел да постигнете задачите си. Тук е моментът да се замислите за етичната страна на въпроса.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Доста неверни заключения ще вършиме през днешния ден и то въз основата на неизяснени обстоятелства. Бъдете по-премерени в думите си, изключително в случай че обвинявате някого. Нали знаете, че от време на време думите може да са доста рискови.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Определено ще сте за образец в работата. Хубав миг да научите и другите на своите способи за класификация, по този начин и на вас ще ви е по-лесно след това.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес най-добре ще работите в екип. Вие постоянно успявате да се впишете по най-хубавия метод във всяка компания, само че през днешния ден ще сте просто ненадминати.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес елементарно ще губите хладнокръвие поради дреболии. Импулсивността ви ще докара до недомислени действия. Не бъдете прекомерно разточителни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Сутринта ще сте много разсеяни и даже на моменти несъответстващи. Следобед ще се почувствате по-сигурни, само че пък доста ще ви въздейства оценката на близките.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще успявате да съзирате аргументите за явленията, ще сте съвсем като ясновидци. Не се възгордявайте, това е краткотрайно положение, въпреки да имате капацитет за развиване.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се До обяд настроението ви ще е много изменчиво и е по-добре да не бързате с решенията, тъй като несъмнено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и виновни, ще се наложи да работите с пари.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Сериозни психически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие постоянно сте успявали да се справяте в сходни обстановки, само че през днешния ден ще е много по-изнервящо. Май с изключение на да мислите позитивно, друго не ви остава.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР