Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес можете да демонстрирате

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес можете да демонстрирате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Декември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес можете да демонстрирате ерудицията и философския си взор върху нещата. Все отново не бъдете многословни, може да станете прекомерно отегчителни за близките. Не се впечатлявайте в случай че чуете някое клеветничество зад тила си, бъдете философи на процедура.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Бъдете деликатни като шофирате и работите със комплицирани механизми. Напрежението, което сте натрупали като че ли се полепва по всичко към вас, тъй че не се учудвайте в случай че компютъра ви отхвърля да работи. Насочете пристрастеността си към поизостанали действия.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малко отегчителен ще е днешният ден вас. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени. Не си позволявайте сходни усеща, още повече, че са неоправдани. Лекувайте се с хубава музика или с гледане на филми.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще сте много енергични и ще отхвърлите доста от нещата, които сте си възнамерявали. Студеното време може да ви окаже от разходки, само че излезте най-малко за малко да подишате пресен въздух. Към обяд може да ви поднесат такава изненада, че да ви объркан.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Основните ви грижи и паники ще са от служебно естество. Ще се заприказва за преструктуриране и вие ще сте може би едно ходило по-нагоре, което от дълго време очаквахте. Това не значи, че би трябвало да жертвате персоналното си време, с цел да докажете лоялността си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Най-добре през днешния ден да не мислите доста много за пари, тъй като това ще ви потиска. Радвайте се на това, което имате и най-много на децата си. Най-приятно ще ви е да се видите с околните си родственици или да побъбрите по съседски.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Нищо чудно да сте малко недоспали, само че по този начин е като превръщате деня в нощ. Има толкоз неща,които ви вълнуват, че 24-часа в денонощието са ви извънредно незадоволителни. Май би трябвало да се научите по какъв начин да разширявате времето-четете Айнщайн, оказва помощ.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се чувствате в положително въодушевление и с готовност да извършите хиляди неща. Доста безапелационно ще говорите на близките за нещата, които ви вълнуват и като нищо може да си създадете екип за работа. Бъдете деликатни с прекомерните ласкатели, май ви кроят нещо зад тила

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Вероятно ще се чудите какво им е станало на всички през днешния ден и се мотаят токова неориентирано, в случай, че сте затрупани с работа. Оставете ги да живеят, не си тровете нервите да изяснявате неизяснимото. Но пък ще се наложи да свършите малко повече работа.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР