Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес може да си

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес може да си
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 18 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес може да си отдъхнете, въпреки че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на периодите и други сходни. Вие най-малко знаете по какъв начин да се измъкнете от тази обстановка, а и не могат да не ви простят.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Може би най-накрая ще си позволите да се отпуснете, да спрете да се притеснявате дали сте създали нещата съвършено.В последна сметка вие доста добре знаете,че няма по какъв начин да се угоди на всички.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Сами си генерирате проблем,стаявайки възприятията и страховете си.Опитайте да сте по-смели и открити,само може да спечелите от това.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Срещите и диалозите с другари ще ви донесат задоволство за добре прекаран ден. Хубаво е също да извършите проекти за дейностите си оттук-нататък, въпреки и единствено въображаеми.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Хубав ден, с цел да приключите с някои остарели привички и да откриете неща, които сте считали за от дълго време изгубени. Не бъдете прекомерно внезапни с хората към вас, въпреки всичко и те имат усеща.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще сте много енергични и подготвени да се справите с всевъзможни провокации. Ако няма кой да ви ги насочи, сами ще си ги създадете. Само не прекалявайте с интензивността, може да ви пристигна допълнително.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес най-накрая ще ви просветне и ще почувствате прилив на сили, изключително след вкусния обяд. На някои ще им се прииска да прекарат времето в сладки приказки с непознати по Интернет, внимавайте какви ги говорите, а и какво пренебрегвате поради този чат.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Вече е извънредно време да престанете да мислите за работа и да се повеселите като всички хора. След обяд даже и да не ви се ще ви въвлекат в някое мероприятие, само че пък ще ви е прелестно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)За ваше страдание значително сте подвластни от желанията на половинката си или на децата (ако ги имате естествено). Ще би трябвало да се примирите. Утешителното е, че ще получите един невеществен израз на тяхното уважение, което въпреки всичко е нещо съществено.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР