Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)За да затвърдите обществения

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)За да затвърдите обществения
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 10 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)За да затвърдите публичния си статус и да получите самопризнание за заслугите ви е необходим най-много повечко витален опит. Затова не се дразнете, в случай че не ви оценят уместно, би трябвало още да поживеете.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес за вас е значимо да бъдете потребни за другите. Какво ви дава това - вътрешно задоволство или просто бягате от личните си отговорности?

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днешният ден е подобаващ за привършване на каузи, които до през вчерашния ден ви изглеждаха невъзможни. Самочувствието ви е на равнище, а какво повече му би трябвало на човек, с цел да се усеща добре

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Мащабните проекти са едно, а детайлното им осъществяване нещо напълно друго. Днес ще усетите на собствен тил това несъгласие и най-трудното - ще би трябвало да го примирите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате прекомерно недомислени опасности във всички посоки. Нищо чудно да се забъркате и в някои обществен скандал. Така най-малко няма метод да останете незабелязани.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Нетипична за вас колебливост ще ви избави от глупава неточност. Все отново не трябва да губите увереността си, единствено тъй като гласът на разсъдъка ви кара да не предприемате дейни дейности. Просто бъдете търпеливи.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Имате много сила и сте склони да си поставяте неизпълними задания. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко тъкмо през днешния ден и в този момент?

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не е от леките дни. Желанието да се впишете в дадена конюнктура несъмнено няма да се реализира. Ще се наложи да се потвърждавате, само че никога не се отхвърляйте - борете се до дъно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Най-сетне сте подготвени да поемете глътка пресен въздух и да се повеселите като всички хора. Днес е ден, в който може да мислите за проектите си, само че най-много е добре да се позабавлявате и да бъдете измежду другари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР