Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Шеговито започвате новият ден.

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Шеговито започвате новият ден.
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 27 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Шеговито стартирате новият ден. Трябва да сте малко по-съсредоточени и по-прецизни, само че пък сте толкоз креативен настроени, че даже и дребните неточности ще ви бъдат простени (но не разчитайте на това).

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Настроени сте да сложите ред във всичко, нека да намерите кой да Ви поддържа. Ако визиите по подобаващ метод концепциите си, безспорно ще намерите поддръжници.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Забързано стартирате новият ден. Още от сутринта ще имате много телефонни диалози и писма, които ще чакат отговор. Ами организирайте другите да свършат нещата, в това най-малко нямате равни.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко чудноват, малко чудноват, само че мозъкът ви би трябвало да е безсънен. Ей, по този начин в рими и с лекост да се оставяте на силата на потока. Наблюдавайте за синхроничности към вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес може да ви се наложи да работите на показ, усърдно обмисляйки всяка своя стъпка. Това ще ви е належащо най-после, в случай че някой се опита да ви упрекна в безучастие.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес рискувате да изгубите преференциалната си позиция да бъдете отговорни за всичко. Опитайте да не пришпорвате нещата, принудително нищо няма да получите, а нали знаете – всяко нещо с времето си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес не се опитвайте да се намесвате в непознатите работи. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достолепие. По-добре се занимавайте с това, което в действителност ви радва.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Внезапното предпочитание да измененията нещата към вас по мощ и изтощителност ще наподобява на припадък от радикулит. На близките ще считат, че им е провървяло, в случай че при вашите пристъпи разрушите само личния си дом.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ако не можете да си позволите разкоша през днешния ден да пътешествате, пробвайте най-малко за два часа да промените ситуацията. Иначе душата ви ще изгаря от предпочитание за нови усещания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР