Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Честита Коледа! Днес малко

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Честита Коледа! Днес малко
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Коледния Ден! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Честита Коледа! Днес малко ще се разсейвате и ще ви се желае повече да си почивате, вместо да ходите по посетители. Хубаво е въпреки всичко да уважите някои хора.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Бог се роди и поради вас, коства си да повярвате в него. Днес е ден, в който няма да можете да останете сами, само че няма и да желаете. Вече сте поставили символичната точка на тази година и сте подготвени да планирате идната.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Честита Коледа, Деви работливи! Днес няма да ви свърта на едно място, ще желаете да се видите с колкото се може повече хора, да разкажете на всички какво ви се е случило и какво смятате да вършиме.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Честита Коледа, Везни! Вярвайте повече в себе си, вие в действителност сте прелестни. А през днешния ден щадете стомаха си. Толкова доста вкусотии ще има за ядене, само че е хубаво да се ограничавате, въпреки всичко имате крайни благоприятни условия.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Бог се роди, значи естетика ще има. Честито Рождество, скъпи Скорпиони! Днес ще сте подготвени да загърбите всичко и да започнете да планирате изцяло нови неща. Все отново, не се увличайте, празник е.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Честит празник! Дано усмивката грее на лицето ви цялата идна година и прощавайте дребните провинения на близките, не им придиряйте. Все отново не всички имат бърз разум и прозорливост като вас. А през днешния ден просто се забавлявайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Да е честито и за вас Рождеството! Малко по обвързване приемате визитите по родственици. Може и да не ви е изключително прелестно, само че няма по какъв начин да се измъкнете.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Честита да е тази Коледа за вас! Трудно ще ви е да напуснете уюта на личния си дом през днешния ден, тъй че бъдете подготвени да посрещате посетители. Дано сте приготвили повечко вкусотии, че през днешния ден трапезата да не остава празна.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)И вас не ви е не запомнил положителния дъртак, нали и вие не сте не запомнили да си пожелаете нещо хубаво в светлата Коледна нощ. Да ви е честито Рождеството. Може би най-смелите ви фантазии ще станат действителност, нали е време за чудеса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР