хороскоп от astrohoroscope.info Овен Подгответе се отрано, защото близки роднини

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Подгответе се отрано, защото близки роднини
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 13.02.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Подгответе се овреме, тъй като близки родственици или съседи може да решат да ви изненадат и ще се почувствате конфузно, в случай че нищичко не сте приготвили. Днес е вашият ден да участвате в шерване проблемите на битието.

Телец

Грижите за материалното още веднъж ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, през днешния ден би трябвало да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на ориста си, тя няма да ви изостави.

Близнаци

Доста ексцентричен ще ви се стори днешният ден, само че пък занимателен. Може да сте малко прибързани в думите и дейностите си, само че този път близките ще ви одобряват по-благосклонно. Все отново проявявайте повече такт.

Рак

Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и интуиции. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по възрастните като ги посетите или най-малко се обадите по телефона.

Лъв

Днес ще търсите провокации и нека цялата ви другарска група споделя желанията ви. Ако не съумеете да отидете на някое вълнуващо място, то най-малко можете да измислите нещо ексцентрично дружно.

Дева

Днес ще се чувствате надалеч по-бодри и свежи от през вчерашния ден. Свърши работната седмица и към този момент с наслада можете да се отдадете на обичаните си неща. Интересни хрумвания ще ви хрумват, не ги оставяйте просто да профучат около вас, поспрете ги.

Везни

Изведнъж ще се появят куп неща, които би трябвало да свършите. Вие сте работливи хора, надали ще се уплашите от работа, но личната ви колебливост ви пречи. Нали знаете, че вършиме най-хубавото за момента, тогава за какво се тормозите?

Скорпион

Трудно ще намерите успокоение, все нещо ще ви гризе от вътрешната страна. Добре е най-малко да минете да запалите свещ в някой храм, тъй като през днешния ден се отдава респект към тези, които към този момент не са измежду нас. Това най-малко ще ви накара да се замислите върху други измерения на живота и ще ви разсее напрежението.

Стрелец

Ще се разкъсвате сред желанията, отговорностите и осъществяването. Ще би трябвало да търсите равновесие сред нещата, а може би и помощ. Ще би трябвало да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Козирог

Прекалено доста разсъждавате, а любовта желае доказателства и развлечения, а не празнодумство. Гледайте да не стигате до кавги навръх връх празника.

Водолей

Ден, в който ще ви се желае най-вече да се забавлявате. Изведете децата на разходка или по магазините (ако можете да си го позволите). Ден, в който вие ще би трябвало да поддържате настроението на равнище.

Риби

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, с цел да не се дразните, че у дома е постоянно е разбъркано и мръсно. Не си разваляйте деня поради някои битови неуредици, въпреки и не толкоз дребни. В последна сметка на следващия ден всичко ще бъде наред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР