хороскоп от astrohoroscope.info Овен Каквото и да ви кажат днес

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Каквото и да ви кажат днес
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Каквото и да ви кажат през днешния ден ще го приемате като укор и ще избухвате прекомерно постоянно. Успокойте се, вие кардинално сте сдържани, само че през днешния ден какво ви става. Май работата ви идва допълнително.

Телец

Преди обяд ще ви е мъчно да се концентрирате, само че следобяд ще сте като навита пружина. Ще се почувствате бодри, изпълнени със мощ и подготвени да покорите целия свят с концепциите си. Ами, просто не се отхвърляйте, а действайте и няма да съжалявате.

Близнаци

Ще зависите от благоволението на други хора, което може мощно да Ви изнерви. Не разчитайте доста на поддръжка от страна на шефа. И през днешния ден най-добре не си правете огромни проекти, тъй като ще се окажат сметки без кръчмар.

Рак

Много внимавайте пред кого какво говорите, тъй като думите ви ще бъдат употребявани по не най-хубавия метод. Не позволявайте ласкателствата да трансформират мнението по дадени въпроси.

Лъв

Ще сте много дейни, изключително в случай че става въпрос за материализация на концепциите ви. Доста импулсивно ще харчите пари, нещо нехарактерно за вас. Бъдете деликатни с непознати, може да се опитат да ви заблудят и даже да ви излъгват.

Дева

Не се опитвайте да залъжете прочувствената си неустановеност, като пазарувате лудешки. И не давайте пари назаем на малко познати особи, тъй като може вечно да се разделите с тях. Изобщо - през днешния ден внимавайте с парите.

Везни

Ще сте магнетични и неустоими, само че не злоупотребявайте с този факт, че след това да ви е мирна главата. Добър ден да спечелите пари, само че може да загубите другари по този случай, тъй че определете си целите.

Скорпион

И вас ви е обхванало едно съзерцателно въодушевление, чак не може да ви познае човек. Я се стегнете малко. Има толкоз доста работа за извършване, че няма време за съзерцаване.

Стрелец

Май би трябвало да си извършите равносметка за нещата, които сте създали през изтичащата година. Има много работи, които ще ви накарат да се замислите и да преразгледате държанието си. Не отлагайте.

Козирог

С малко старания и повече сексапил ще съумеете да постигнете мечтаната цел. Само не го правете прекомерно демонстративно, че да не си спечелите врагове. Дискретно и с такт, само че без да се отказвате.

Водолей

Идеален ден да разчистите нещата, които ви пречат и в директен, и в метафоричен смисъл. Може да е малко мъчително с някои неща, само че пък облекчението по-късно ще ви извърши със напълно нови страсти.

Риби

Трудно ще успявате да контролирате страстите си през днешния ден, а те никак няма да са малко. Стремежът ви към самостоятелност може да ви изиграе неприятна смешка. В никакъв случай не преценявайте нещата под напора на възприятията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР