хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днешният ден ще ви предложи много

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днешният ден ще ви предложи много
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 10.04.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днешният ден ще ви предложи доста мотиви за размисъл. Определено ще бъдат сложени на тестване вашите полезности и морал. Изхвърлете ненужното, оставете единствено жизнеспособното.

Телец

Фокусирайте се върху дребните неща. Понякога те са доста по-важни от огромните. Малко ще би трябвало да поработите, поразчистите, да поподредите, да настройките. Подгответе се за Великия ден. И отделете една минутка, в която да помислите за смисъла на жертвата. Какво е жертва, по кое време се жертваме и за какво го вършим - изгода ли търсим или по този начин е редно? Много въпроси ще ви изникнат и доста отговори ще намерите. А това трансформира света, истината и живота!

Близнаци

Ще приемате дейностите на другите доста персонално ориентирани, а в действителност какъв брой души вършат нещо персонално за вас? Просто всеки го прави първо поради себе си, макар цялата си благосклонност или нематериалност. Ако търсите обич и внимание, на първо време ги покажете, дайте ги на другите и тогава вие ще станете началото на веригата. Вие ще вършиме нещо за себе си и тогава дейностите на другите ще придобият различен смисъл и значение.

Рак

Времето, което отделите за себе си никога не е изгубено, в противен случай ще се почувствате по-добре прочувствено. Започнете утрото с гимнастика за гърба и гърдите, а след това можете да поизлезете на пазар, с цел да обновите пролетния си дрешник.

Лъв

Ден, въодушевен, оптимистичен, изключително следобяд. Светът ще наподобява някак по-достъпен и щастлив. Правите верните неща, пък да става каквото ще.

Дева

Днес фокусната точка ще са взаимоотношенията с близките, партньорските връзки, взаимоотношенията на равна нога. Бъдете подготвени да изслушате, да разберете, да помогнете. Бъдете подготвени да видите себе си в проблемите на другия. Ако усетите индивида против себе си като огледало и в случай че сте почтени със себе си, доста неща ще разберете, а това е първата стъпка към Промяната.

Везни

Днес вие ще сте фокусът и движещата мощ на доста от нещата, които се случват. Позволете си да сте смели, дейни и инициативни. Не приемайте нещата прочувствено. Вложете грижа и внимание, само че дайте персонално пространство и на другите. Прекалената грижа може да е задушаваща.

Скорпион

Любов, пари, пристрастености, май ви е нужно да се дистанцирате малко, да погледнете трезво в профил себе си и да... потърсите старите другари. Разпети Петък идва с неговите кръстове, на които разпъва страстите. Време е да се научите да ги управлявате. Не е мъчно, нужно е ясно желание и неизменност.

Стрелец

Ще имате мощен подтик за изява, само че скритите страхове ще изскочат като призраци от дрешника. Просто ги развенчайте, призраците са безплътни, даже можете да минете през тях. Можете да се справите, единствено си повярвайте!

Козирог

Сами си слагате рамките и рестриктивните мерки. Покажете на света качествата си, покажете уникалността си, направете нещо неповторимо и персонално ваше си. Вие можете да дарите толкоз хубост и обаяние на света, направете го!

Водолей

Дилемата ви през днешния ден ще е по-скоро философска и екзистенциална. Може би едно пътешестване някъде, колкото по-непознато и по-далечно, толкоз по-добре. Малко рискован дух в днешния ден ще ви измъкне от сложни обстановки. Носете си възприятието за комизъм в торбичката.

Риби

Интензивен ден е през днешния ден. Май вие ще обирате всички негативи. Какво пък, това значи, че имате задоволително мощ да се справите. Да не мислите, че му е било елементарно на Юда да поеме цялата виновност върху себе си. Разбира се, вашите тествания ще са елементарни и земни, не е нужно да се изживявате страдалчески. Но пък можете огромни заключения да си извършите от дребните неща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР