хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ако Ви е трудно или объркано,

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ако Ви е трудно или объркано,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 28.02.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако Ви е мъчно или комплицирано, почистете. Изхвърлете боклука към вас, като че ли изхвърляте боклуците от душата си. Избършете прахта, като че ли избърсвате прахта от мислите си, измийте пода, като че ли измивате всички болки от сърцето си и отворете прозорците, с цел да поканите новия живот в дните си!

Телец

Щастието в живота е директно обвързвано с умеенето на човек да покаже на открито капацитета си, да твори и да основава. Направете го, желае се единствено малко храброст, да си кажете 'Аз мога'.

Близнаци

Ден да отдадете респект към своята 'женска' страна, към онази, която пази мисли и усеща, която Ви поддържа и подхранва. Да спрете да се сражавате със самите Вас и да сте като грижовна майка сами към себе си.

Рак

Всяка нова дарба би трябвало да се комуникира със света, с цел да може да се прояви по най-хубавия метод. Ученето и връзката са пътя към това. Тренирайте ги през днешния ден.

Лъв

Колкото повече инвестирате старания в себеутвърждаването си, толкоз повече ще развиете способността си за основаване на лично пространство.

Дева

Има прозрения, които и най-умните книги не могат да дадат. Ето да вземем за пример откритието, че по-важно е какво е твоето лично мнение за самия теб, в сравнение с всичко казано-речено от тоз или оня.

Везни

Един ден да извършите пауза, да си дадете време да подишате, несмущаван от личните си мисли. Ден за филтриране и полет.

Скорпион

Ще се съпротивлявате на незнайното, а вместо това можете да се освободите от рестриктивните мерки си и да се опитате да сте непредубедени. Дали ще приемете новото или не е различен въпрос, преди този момент го направете известно.

Стрелец

Колкото повече търсите други възможности по отношение на нещата, които желаете да извършите, толкоз по-голям професионализъм ще добиете. Помислете над това.

Козирог

Ден да осъзнаете какъв брой доста средства притежавате за рационализиране на живота си. На първо място е способността да учите и да виждате оттатък думите. Развивайте тази дарба.

Водолей

Не е от най-спокойните недели, само че пък може да е от най-страстните. Не приемайте връзките си като договорка, а като взаимно схващане и научаване на уроците в общуването.

Риби

Ден да се погледнете в очите на индивида до вас. Оставете телефона, компютъра, спрете тв приемника, просто общувайте по най-човешкия метод - с наличие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР