Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Чувстителни и възприемчиви днес

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Чувстителни и възприемчиви днес
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 26 Май! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Чувстителни и възприемчиви през днешния ден ще сте елементарно раними. Покажете грижата и вниманието си към другите, само че не се потапяйте в техните проблеми. Оставете диалозите, където са и се отърсете от всички лепкави и тегави изявления, изгорете ги в слънчевата светлина.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Гледайте да не се разпилявате. Не се сърдете на близките, че разчитат да извършите обещанията си, бъдете по-отговорни докажете престижа си.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Консерватизъм, прагматизъм, натурализъм са настроенията през днешния ден. В цялостното си право сте да ги надскочите, само че по-важното е да усвоите урока за полезността и постоянството. Някои простички въпроси, като да вземем за пример - кое скъпо за мен и защо бих бил непрекъснат - ще раздвижат пластовете у Вас.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Съчетайте предизвикателното и ексцентричното с практичното и ще пожънете величествен триумф. Само не действайте преждевременно, пребройте до 10.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Битовите проблеми ще ви костват много време и нерви. Можете, обаче да извлечете дивиденти от работата си. Погрижете се за здравето.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес може изцяло да разчитате на сътрудниците си. Идеи ще имате, само че ще са толкоз ексцентрични, че мъчно ще ги реализирате. Бъдете по-практични.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Упоритост, внимание, усърдие и акуратност ще са главните Ви характерности през днешния ден, даже и себе си може да изненадате с някои от тях. Най-важното е да имате цел, а тези качества са просто пътя към нея.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Вмсто да сте безпокойни, нервни и раздразнителни, бъдете благи, очарователни, сияйни. Можете го и още по какъв начин, просто забравете за всички правила, които са в главата, следвайте простичкия принцип за ненасилие и всичко ще се подреди.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Лесно ще се поддавате на провокации, което може да докара до разногласия с всички дружно и с всеки поотделно. Използвайте възприятието си за комизъм.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес разсъдъчната ви страна ще удържи победа над прочувствената. Опитите да осмислите поривите на сърцето в никакъв случай не са давали добър резултат.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР