Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Засилва се възможността да

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Засилва се възможността да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 4 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Засилва се опцията да въздействате на децата. Позволете си да приемате света през очите на дете, радвайте се и откривайте новите благоприятни условия, които светът ви отваря.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес елементарно ще се адаптирате към ситуацията и събитията. Можете да сложите ред в делата си, да сложите нещата по местата им. Само недейте да сервилничите прекомерно, помагайте на тези, които са ви помолили за това.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Важна тематика през днешния ден ще е любовта и сантименталните усеща. Да дарите обич, да събуждате обич в другите е занятие, което може да ви накара да се почувствате щастливи и благословени. Просто позволете на същинската си природа да засияе.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ден, в който бихте могли да постигнете самодостатъчност в границите на фамилната общественост. Ще си дадете сметка какъв брой безплодни могат да бъдат терзанията ви. Бъдете като майка за себе си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Денят е предопределен за дейности, само че такива, които са свързани с даване на информация. Днес бъдете медиатори, позволете на знанието да тече посредством вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не се изнервяйте, че през днешния ден всичко се случва като на занимателен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, в сравнение с сте предполагали.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Още със ставането си ще установите, че всичко се върти към вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, въпреки да сте заобиколени от най-топлата и отзивчива атмосфера.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Доста чудноват ще е днешният ден за вас. Имате потребност от отмора и уединение, с цел да намерите още веднъж вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат измежду повече хора. Може да се окаже забавна умелост.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не се тормозете, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък много сте се позанемарили. Направете всички тези неща, които сте си забранявали цяло лято.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Колебливо и нестабилно през днешния ден ще методите към задачите си, а това може да ви върне съществено обратно. В момента сте в мощна позиция, по тази причина поспрете за момент и послушайте сърцето си, то ще ви подскаже вярното решение, просто се отърсете от целия субективизъм и предубеждения и решенията сами ще се появя
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР