Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вашето рамо днес ще

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вашето рамо днес ще
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 6 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вашето рамо през днешния ден ще се окаже доста належащо за някой, който желае да поплаче или пък да се опре там. Ами не ви остава друго, с изключение на да се облечете уместно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Постарайте се да не позволявате на обзелата ви лека, радостна хулиганщина да ви накара да сътворите някакви неприятности. Всяка сила може да бъде употребена за мирни цели, даже вашата.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ако желаете да извършите нещо по този начин както ми смятате за нужно, а не както са ви обяснили, ще ви се наложи малко да се попреструвате. Не възразявайте, неефикасно е. Просто слушайте, а след това действайте както смятате.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Вашето рамо през днешния ден ще се окаже доста належащо за някой, който желае да поплаче или пък да се опре там. Ами не ви остава друго, с изключение на да се облечете уместно. Дайте поддръжка някому, с цел да можете постоянно да намирате поддръжка за себе си, подобен е законът.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Постарайте се да планирате този ден и прецизно да следвате първичния проект. Импровизираните решения през днешния ден няма да са изключително сполучливи, не разчитайте на тях.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Може би ще съжалявате за решението, което събитията ще ви принудят да вземете. Но въпреки да знаете това, ще се наложи да го вземете. Ако не го извършите, ще съжалявате по различен мотив. Както е споделил народът - няма цялостно благополучие.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Защо да задавате въпрос, като отговорът и по този начин е прочут? Днес няма да имате потребност от непознати препоръки и странична помощ. Постарайте се просто да се откажете вежливо от тях.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес е значимо да обърнете оптимално внимание на основаването и поддържането на всевъзможни контакти. Не се ядосвайте, в случай че сте прекарали деня си в писане на писма или в телефонни диалози, това ще ви донесе изгода в бъдеще.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще можете да си позволите да полентяйствате, още един път всичко да обмислите преди да действате. Все отново е добре да придадете на размишленията си някакъв приключен тип, тъй като още на следващия ден ще би трябвало да ги приложите на процедура.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Глупаво е да продължавате да спорите, в случай че причините на съперника са неопровержими. Днес евентуално ще ви се наложи да признаете своя неточност и колкото по-скоро го извършите, толкоз по-бързо ще бъде забравена.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР