Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще научите интересни неща,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще научите интересни неща,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 28 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще научите забавни неща, само че внимавайте с кого ги споделяте. Днес изключително мощно ще ви нервира контрола над вас и устрема да ви наложат различен метод на мислене. Отстоявайте себе си, само че без да крещите и да употребявате нечестни средства.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес може да осъществите доста скъпи контакти. Саморекламирайте се, само че умерено. Ден, в който бихте могли да се визиите в най-хубавата светлина, използвайте го уместно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес самоуверено може да раздавате правораздаване, най-малкото ще се опитате да сте обективни и да не се влияете от субективни фактори. Денят е подобаващ за споразумяване на всякакви въпроси, което е обвързвано с вървене по институции и

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Един много добър ден, в който ще се чувствате въодушевени и въодушевени и терзанията от през вчерашния ден ще ви се костват единствено неприятен сън. Понякога е хубаво да може човек бързо като вас да сменя настроенията си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Настроението ви ще е на забележителна висота, за разлика от вчерашния ден. Може би имате потребност от напрежението на всекидневието, с цел да се почувствате същински живи. А и ще сте толкоз любвеобилни, че ще предизвикате неразбиране у околните си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Нещата ви ще се подредят добре през днешния ден, макар нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, само че това пък ще ви помогне в ежедневните занимания. Важното е да не се дразните от самите себе си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще ви е мъчно да откажете каквото и да било, изключително в случай че ви подкупят с усмивка или благи думи. По-добре не вземайте значими решения, тъй като ще бъдете прекомерно субективни.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще ви се желае да сте толкоз благи и положителни, че даже и на вас ще ви се стори чудно. Грижата за близките доста ще ви вълнува, само че пък какъв брой ще ви е прелестно да ви споделят благи неща. Хубав ден, изключително в случай че сте в блага компания.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Нещата ще се развиват леко, въпреки и съпроводени с известни прочувствени прояви (по-скоро приятни). Доста субективно ще гледате на събитията към вас, тъй че не бързайте да си вършиме съществени заключения за каквото и да било.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Възможните ви проблеми през днешния ден ще се дължат най-много на неспособността ви да мълчите дълго. Не позволявайте ръцете да ви пречат при работа с остри и режещи предмети.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР