Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Работата на партньорски начала

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Работата на партньорски начала
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 6 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите Във Вторник!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Работата на партньорски начала през днешния ден несъмнено няма да ви се отдава. Или вие имате прекомерно огромни условия, или сте прекомерно безотговорни към хората, с които работите. А може би и двете неща дружно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате много сила и сте склони да си поставяте неизпълними задания. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко тъкмо през днешния ден и в този момент?

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не е от леките дни. Желанието да се впишете в дадена конюнктура несъмнено няма да се реализира. Ще се наложи да се потвърждавате, само че никога не се отхвърляйте - борете се до дъно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Най-сетне сте подготвени да поемете глътка пресен въздух и да се повеселите като всички хора. Днес е ден, в който може да мислите за проектите си, само че най-много е добре да се позабавлявате и да бъдете измежду другари.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще се усили обаянието ви и магичното въздействие върху близките, въпреки че ще сте леко напрегнати. Липсата на боязън от неуспех е към този момент половината от триумфа, тъй че - давайте самоуверено.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Имате голямо предпочитание да бъдете видяни и оценени. В това несъмнено няма нищо неприятно, само че не е нужно да се вършиме на палячовци, с цел да ви извърнат внимание и без друго сте задоволително колоритни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ден на бурни пристрастености и рискове, които сред прочее сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе неприятна смешка.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)За да затвърдите публичния си статус и да получите самопризнание за заслугите ви е необходим най-много повечко витален опит. Затова не се дразнете, в случай че не ви оценят уместно, би трябвало още да поживеете.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес за вас е значимо да бъдете потребни за другите. Какво ви дава това - вътрешно задоволство или просто бягате от личните си отговорности?

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днешният ден е подобаващ за привършване на каузи, които до през вчерашния ден ви изглеждаха невъзможни. Самочувствието ви е на равнище, само че не си коства да махате с ръка на профилактичните прегледи.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР