Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста сериозни размисли са

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста сериозни размисли са
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 26 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста съществени размишления са ви налегнали през днешния ден, имате да разнищвате жизненоважни въпроси. Хубаво би било да не преувеличавате, а действително да поставите нещата, въпреки и единствено пред самите себе си. Не надценявайте опциите си.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Трудно ви е да се отърсите от паниките си. Освен това сте станали по-чувствителни, само че и по-подозрителни към всичко, което става към вас. Гледайте да не влизате в непотребни разноски, с цел да не се разстройвате още повече.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Може би ще изглеждате много необичайно в очите на близките, само че това може даже да ви радва, нали обичате да вършиме усещане. Отваря ви се опция да похарчите парите които са ви останали, само че най-малко ще сте задоволени от резултата.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Трудно ще намерите успокоение. То и спокойствието не постоянно е най-хубавото, което желаете. Понякога глътка адреналин е животоспасяваща. А и миг безпокойство води до толкоз забавни заключения в следствие.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Едва ли ще можете да си останете за дълго вкъщи, все има къде да отидете. Не давайте мотиви за злословия, не се впускайте да пазарувате повече, в сравнение с ви би трябвало, през днешния ден елементарно могат да ви пробутат някое менте.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Сякаш всички са стоварили дилемите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, само че за какво би трябвало постоянно да ви нагърбват с толкоз доста неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите по какъв начин се оправят в сходни обстановки.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ден единствено за занимания и развлечения, а е към този момент понеделник. Ако съумеете да превърнете отговорностите си в празник,ще би трябвало да патентовате формулата по-късно. И за какво да не го извършите?

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят към поетите отговорности. Дори да не ви се наложи да ходите през днешния ден на работа, отново от вътрешната страна ще ви гложди възприятието за незавършени задания. Какво да се прави, щом обещавате преждевременно по този начин е, идващия път мислете преди да кажете “да ”.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес е добре да не се помайвате, а да свършите това, което единствено отлагате. Добър миг е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят удобно и изключително водните.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще ви е мъчно да разрешите даже и най-простичките въпроси, прекомерно доста разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на публичното мнение и да извършите нещо напълно обикновено. Погледнете нещата от различен ъгъл.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР