Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Добър момент да потърсите

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Добър момент да потърсите
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 18 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Добър миг да потърсите помощ и поддръжка от висшестоящи персони. Късметът през днешния ден ще ви съпровожда, стига да не сте толкоз разсеяни, че да го пропуснете. Днес е моментът да си потърсите работа, в случай че ви се постанова.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще сте извънредно изобретателни, само че най-много рисковано настроени. Ще ви е забавно да играете на шах със ориста, а тя несъмнено е добър спаринг сътрудник, само че не трябва да блъфирате, тъй като си е за ваша сметка.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще се чувствате малко напрегнати и като че ли преливащи от безчет страсти. Нуждаете се от повече схващане и успокоение. Справедливото отношение, което очаквате може да се окаже не това, което сте си мислили, бъдете подготвени за изненади.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще се чувствате бодри и подготвени за подвизи. Традиционният метод, по който се вършат нещата сигурно ще ви подразни и като нищо ще станете основоположник на нов почин на деяние.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес сте на “гребена на вълната ”. Можете да пръскате хрумвания обаяние на всички места. Ще би трябвало да изберете какво тъкмо желаете да вършиме, във връзка с разкриващите ви се нови благоприятни условия. Не се чудете дълго.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще бъде сложено на тестване търпението ви. Ще се наложи да отстоявате позицията си в службата. Новите способи за решение на проблемите, които оферирате може и да не бъдат възприети с възторг, само че това не трябва да помрачава настроението ви.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Лесно обидчиви ще сте през днешния ден, което още един път ще затвърди имиджа ви на сложен темперамент. Опитайте да не приемате всичко прекомерно персонално, в последна сметка и другите са като вас - интересуват се най-вече от себе си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Инициативата за деяние е напълно във ваши ръце. Днес ще ви е мъчно да се преборите със личните си вътрешни страхове. Бъдете по-смели и рискувайте, ще усетите тръпката да вършиме нещо непознато, а нищо чудно и да спечелите от това.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Един тайнствен ден за вас, в който няма да сте наясно сънувате или сте будни. Не се опитвайте да се скриете от отговорностите си, тъй като по този начин или другояче няма кой да ги свърши вместо вас. Действайте по вътрешен глас.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес е добре да изясните на сътрудниците и най-много на деловите си сътрудници позицията, която имате. Бъдете доста деликатни, тъй като е допустимо прекомерно изкусно да ви манипулират за реализиране на някои цели, които вие не подкрепяте.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР