Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще сте особено

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще сте особено
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 4 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще сте изключително чувствителни към мнението на близките. Може ли да се поддавате на сходни страсти, вие сте справедливи и ви е ясно по какъв начин стоят нещата, няма потребност да се обиждате на нечии инцидентни забележки.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към фамилията, направете някои благ жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с доста мазните храни и с пиперливите приказки.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Сериозно разминаване сред думите и делата ви се следи. Изглежда сте давали повече обещания, в сравнение с сте в положение да извършите. След обяд ще би трябвало да помислите и за някои несъблюдение периоди, хващайте се на работа, до момента в който към момента ви имат доверие.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малко обезпокоени ще сте през днешния ден. Сигурно прекомерно доста неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Не прекалявайте с работата, по-добре потърсете някой да ви помогне, петък е въпреки всичко.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще сте в много войнствено въодушевление, само че и възторг няма да ви липсва. Готови сте да извършите чудеса от смелост единствено поради една концепция. Дано съумеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Може би най-накрая ще си позволите да се отпуснете, след всички тези напрегнати дни през миналата седмица. Днес при всички случи не е желателно да похващате домакинска работа, даже единствено тъй като се нуждаете от отмора.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, с цел да не се дразните, че у дома е постоянно е разбъркано и мръсно. Не си разваляйте деня поради някои битови неуредици, въпреки и не толкоз дребни. В последна сметка на следващия ден всичко ще бъде наред.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Доста активен ден ви чака или най-малко вие ще си го организирате, тъй че да отхвърлите колкото се може повече неща. Не се преработвайте прекомерно, въпреки всичко неделя е.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще имате гениални хрумвания и късмет да доведете нещата до сполучлив край. Неща, които ви вълнуват от дълго време, могат най-неочаквано да намерят своето позволение. И дайте време на това, което се случва, не пришпорвайте събитията.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще сте малко разсеяни и мъчно ще се занимавате с неща, изискващи неизменност. Добре, че е неделя, та можете да избягате от нещата, които ви лимитират. Хубав ден за разходки и изключително за четене на книги и гледане на филми.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР