Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ден за комуникация и

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ден за комуникация и
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 27 Август Само В Bradva.bg! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ден за връзка и съответни дейности. Бъдете практични. Ден, в който можете да повлияете много мощно на другите, въпросът е по какъв начин ще го извършите. И с каква цел.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не давайте ухо на клюките, че ще ви се стъжни живота. Вярвайте повече в себе си, усмихвайте се и не се терзайте, в случай че не всичко става съгласно вашите проекти, не забравяйте, че има и Божия промисъл.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Прогнозите за днешния ден са много положителни, нещата можете да неуспехите самите вие с черногледството си. Днес шансът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави, гледайте позитивно на нещата.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще имате много проблеми за разрешаване, само че в последна сметка това са неща, с които би трябвало да се преборите в самите себе си. Потърсете казуса някъде в личното си схващане, без да се гневите.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко по-подозрителни сте към хората към вас и ще ви е мъчно да простите, даже и на колене да ви паднат. Не е неприятно да деянията малко повече достойнство и да помислите дали пък да не дадете още един късмет.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ден, в който може да видите бялата лястовица или пък да ви се случи нещо друго извънредно. Не ограничавайте съзнанието си, в случай че желаете да видите света по нов метод. И бъдете подготвени за изненади.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се коства, че целият свят се пробва да ви впрегне в работа и да ви употребява. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, само че не и груби. Правете нещата както би трябвало, пък да става каквото ще.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес е време за трупане на сили и средства. Ще сте озадачени от произлизащите събития, само че се пробвайте да влезете в крайник. Ще би трябвало да поемете нови отговорности на плещите си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще действате бързо и съобразително и това ще ви сложи в доста преференциална позиция. Използвайте това състояние, с цел да получите нещата, които желаете.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ключовата дума за през днешния ден е съдействие. Намерете хармонията в общуването с близките и не се опитвайте да търсите отговорни и неточности, просто ги оправете. Заедно!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР