Хорхе Масвидал не иска да стои и да гледа докато

...
Хорхе Масвидал не иска да стои и да гледа докато
Коментари Харесай

Масвидал: Няма да си седя и да чакам Ник Диас

Хорхе Масвидал не желае да стои и да гледа до момента в който Ник Диас, UFC и USADA вземат решение развоя на кариерата му. Миналия месец Масвидал победи по-малкия брат на Ник - Нейт посредством механически нокаут в трети рунд. Развоят на багра бе специфична купа, която спечелилият получи от Скалата.

В изявление след мача, Ник Диас показа, че по никакъв начин не е харесал мненията по адрес на Нейт и почитателите получиха чувство, че следва да забележим по-големия брат да отбрани достойнството на фамилията.
Журналисти се свързаха с 35-годишния играч. Gamebred искаше да се разбере, че няма да чака Ник да получи позволение да се състезава или да подпише контракт.

„ Времето не чака никой. Ник си има лични проблеми. Когато той бъде изчистен от USADA и всичко е ясно, тогава можем да приказваме. Кой знае по кое време ще стане това. Не очаквам никого. Така че, в случай че се случи, супер. Чакам единствено най-големите чекове. Без значение дали е Конър Макгрегър, или е Флойд Мейуедър. Чакам най-бързия и този с най-вече нули на него. Това е всичко.”

Масвидал също адресира рецензиите от хора, които считат, че той е “ламти” за пари. Забележка, с която той не е изцяло несъгласен.

„ Занимавам се с този спорт от 16 години и на тези хора, които просто споделят, че единствено виждам парите, ще отговоря, че са прави! Искам повече пари, тъй като върша това от 16 години! Бих се с най-хубавите от най-хубавите, в никакъв случай не споделих „ не “, в никакъв случай не провалих мач поради травми, които да ме извадят от срещата. Винаги съм влизал в категория. Направих всичко по метода, по който би трябвало, с цел да печели човек такива пари, тъй че в този момент чакам да получавам тъкмо това!” приключи Масвидал изявлението.

Мислите ли, че в миналото ще забележим Ник Диаз против Хорхе Масвидал в UFC, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР