Хората вземат странни неща в самолетите - това не е

...
Хората вземат странни неща в самолетите - това не е
Коментари Харесай

Котка в куфар: Служители на летище в САЩ откриха странен багаж

Хората вземат странни неща в самолетите - това не е нищо ново . Оказа се, че куфар чекиран за пътешестване от Ню Йорк до Орландо, Флорида, на 16 ноември сигурно е съдържал нещо много необичайно, пише 

Докато багаж на пасажер е на рентгеновата машина, чиновниците на летището виждат вътре неща като бутилки, чаши за вино, чифт джапанки - и облик на котка в действителен размер.

We’re letting the cat out of the bag on a hiss-toric find. This CATch had our baggage screening officers saying, “Come on meow ”! Feline like you have travel questions reach out to our furiends. They’re available every day, from 8 a.m. – 6 p.m. (ET).
— TSA (@TSA)
В последна сметка, настина в багажа има същинска котка- жива и невредима от последните няколко часа прекарани пътувайки в самолета. 

Служителите, които са видели изображението и по-късно са отворили куфара, с цел да извадят котката, са били „ шокирани “ , споделят от летището.

Въпреки че всекидневно се занимават с всичко - от неразрешени огнестрелни оръжия до противозаконен сос от червени боровинки, рядко се открива живо животно в чекиран багаж.  За благополучие котката не се е пробвала да избяга, когато са отворили куфара.

Пътникът, който е пътувал с Delta Air Lines , е бил извикан, с цел да изясни за наличието на багажа си и е споделил, че това не е неговата котка и тя принадлежи на различен член от фамилията му. Той допуска, че котката - която е в багажа, е влезнала в куфара неусетно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР