Хората вярват, че няма начин да се възстанови вече образувал

...
Хората вярват, че няма начин да се възстанови вече образувал
Коментари Харесай

Ето как да се отървете от зъбния кариес по естествен начин!

Хората имат вяра, че няма метод да се възвърне към този момент образувал се кариес. Единственият метод да се лекува, е посредством пробиването му и запечатването му със синтетични материали.

И това е забавно: Домашна паста за зъби с кокосово масло и мента
Но има метод да се запълнят кухините и разлагането на зъбите без потреблението на синтетични материали. Всъщност, можете просто да лекувате това естествено, като извършите някои промени в диетата си. Ето проучванията, които демонстрират по какъв начин диетата с витамин D и калций оказва въздействие върху здравето на зъбите на децата.
Въпреки това, смяната единствено на вашата диета няма да бъде задоволителна, вие към момента ще би трябвало да си миете зъбите с четка за зъби и паста за зъби, като и двете не са естествени. Но няма да е належащо да употребявате флуорид. Ето някои от методите, по които можете да премахнете разлагането на зъбите и появяването на кариеси.
1. Яжте храни, които имат калций и хранителни вещества
Опитайте се да добавите повече сурови млечни артикули към вашата диета. Тези храни са богати на фосфор, минерали, магнезий, витамини D3. Като такива, те са идеални за подсилване на зъбите и цялостното зъбно здраве.

За да постигнете това, пробвайте да ядете повече органично масло, козе мляко и сурови сирена. Можете също по този начин да ги подправите с някои подправки като куркума, сол и чесън.
2. Избягвайте захарите
Ако имате кухини или кариес, би трябвало да избягвате захарта непременно. Причината за това е, че захарта може да храни бактериите, които се намират в устата ви и може да им помогне да набъбнат. В резултат на това може да повредите зъбите и да предизвикате огромни проблеми.

Опитайте да употребявате мед вместо това.
3. Жабурене с олио
Това е техника, която е била употребена от доста дълго време. Това е доста потребно за кървене на венците и неприятен мирис. Освен това, може да отстрани бактериите в устата и всички проблеми, които предизвикват. Така че, в случай че желаете да опитате тази процедура, ще ви би трябвало:

Една супена лъжица слънчогледово, кокосово или сусамово олио, зехтин

Поставете маслото/олиото в устата и жабуркайте за към 5 минути или повече

Изплюйте маслото и изплакнете устата си с топла вода

Почистете зъбите, както всекидневно вършиме
4. Премахване на фитинова киселина
Фитиновата киселина, позната още като фитат или инозитол хексафосфат, е съставка на обвивките на множеството зърнени и бобови култури, ядки и семена. Този тип киселина предизвиква проблеми с ензимите и минералите. Освен това може да аргументи съществени зъбни и други здравословни проблеми. Ако желаете да избегнете това, би трябвало да хапвате кълнове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР