Хората вна власт у нас се научиха, че сякаш са

...
Хората вна власт у нас се научиха, че сякаш са
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: След видеото в спалнята на Борисов всичко рухна

Хората вна власт у нас се научиха, че като че ли са вечно. Чекмеджета, записи, други неща. Трябва да се оправдаеш и то обществено. Борисов не е дал отговор на въпросите. Размахват се едни милиони. Но какъв брой ни даде Борисов? Това сподели и попита пред bTV журналистът Мартин Карбовски.
Протестите са обезверени и учтиви. Няма кой да ми каже друго. Ами в случай че не си тръгне в никакъв случай. Може ли този да не си отиде. След видеото от спалнята всичко рухна. Той би трябвало да изясни, най-малко при тебе. При мен няма да пристигна. Той провали публицистиката у нас. Всеки ден се обаждаше на шефчета и продуценти и споделяше какво да се прави. Но сега bTV се държи обикновено, сподели още той.

Народното събрание e нов партиен дом. Караянчева, отвори за публицистите залата!, изиска той.

Ясно е, че ляво държавно управление у нас не е разрешено. На Орешарски дори не му дадоха да се развие. Затова митингът дава знак на политиците, уточни още журналистът.

В момента Карбовски прави план за младите момчета, които въртят гуми и дрифтят: И аз ще изстрелвам по тях. Властта ни дължи пояснение, какво се случва при злополуката с Милен Цветков. Кой е бил на задната седалка? Решиха, че няма да приказват, тъй като са на власт. Това, че индивидът е дрогиран се трансформира и след седем- осем години се не помни. Истинско правораздаване - или в този момент и незабавно, или всичко е мижи да те лажем.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР