Хората видяха кой работеше в предишното правителство и кои бяха

...
Хората видяха кой работеше в предишното правителство и кои бяха
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Измамници си сложиха на челото табела "Промяната"

" Хората видяха кой работеше в предходното държавно управление и кои бяха политическите измамници, които се пробваха и яхнаха някаква вълна (...) Ето ги политическите измамници, харвардците – по какъв начин скъсаха с " Газпром ", като плащаме на " Газпром " с 30% по-скъпо, лявата ръка в десния джоб, това е измамата. Истината е, че са платени 30% по-скъпо на офшорна компания на " Газпром ", къде са тези повече пари не знам, само че е реалност, че е платено повече. На мен това ми наподобява на корупция ", разяснява пред NOVA някогашният районен министър Гроздан Караджов.
 
Защо не се споделя на хората, че купуваме по-скъп газ, отново съветски газ. Това е огромната машинация. Платили се на офшорка, не е ясно къде отиват парите, дали не отиват в политици, акцентира Караджов.
 
" Измамниците са тези, които си сложиха на челото една табела " Промяната ", а в това време с лявата ръка откъм гърба поставят в десния джоб ", добави кандидат-депутатът от Има Такъв Народ.
 
По думите му, в случай че от " ИТН " не са били прекратили държавното управление, вредите от него са щели да бъдат " умопомрачаващи ". " През декември рецесията, която в България се задаваше, беше пагубна ", изясни той.
 
Той изрази съпричастност към нещастието от наводненията. " Добре че се разминахме без човешки жертви. Непочистени дерета, противозаконна сеч, нелегално строителство, скъсани насипи и доста вода. 22 години непочистено дере – редовно неуважение, това е. Може да се промени като се носи отговорност ", съобщи някогашният районен министър. 
 
" Ако има най-малко един осъден за несвършена работа ще се трансформират нещата. Радетел съм на ясна законова отговорност и правила за всеки, кой защо дава отговор, а освен правосъдната система е отговорна. Това е работата на Народно събрание да направи верните закони. В момента най значимо е страната да прати тежка техника и да се разчистят селата., а доброволци да помогнем в къщите ", добави Караджов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР