Хората видяха и виждат цените на храните и бензина, чудовищната

...
Хората видяха и виждат цените на храните и бензина, чудовищната
Коментари Харесай

Борисов: Хората виждат чудовищната инфлация и обедняването ВИДЕО

Хората видяха и виждат цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването. Те го знаят, желаят вяра да им дадете. Не може да дадем вяра, че ще увеличим това и това, а по какъв начин страната ще изкара пари, по какъв начин ще се вдигне Брутният вътрешен продукт, какъв ще е растежът и най-много с какви принадлежности " сподели Бойко Борисов по време на показване на проекта за възобновяване и излаз от рецесиите в България. Срещата на ГЕРБ е в НДК.

Борисов съобщи, че проектът ще бъде качен в интернет, където може да бъде прегледан и усъвършенстван. " Това не е Библия, не е Коран, само че е документ, който демонстрира в какви периоди по какъв метод може да извадим България от рецесията.

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ изясни, че от 2009 година в България са се наредили доста рецесии.

" Всички дават упования да ги извадим от рецесиите. Две години чакахме проект за възобновяване, само че него го няма. Всички други страни се оправиха, без България, тъй като очевидно остатъците са толкоз огромни,  че не им трябваше, а в това време всяка седмица - по 500 млн. дълг. Затова заглавието е компилирано - и рецесиите, и проекта да ги има ", съобщи той и добави, че хората се надявали от партията да им дадат вяра.

" Ние би трябвало да кажем с какви принадлежности ще се оправим с рецесиите ", акцентира Борисов.

Борисов назова Томислав Дончев " основен редактор " на документа и посъветва кандидат-депутатите да се базират на проекта по време на обиколките си.

От своя страна Дончев съобщи, че политическата рецесия, с изключение на невъзможността за постоянна управническа коалиция, е по-дълбока, тъй като към нея се е добавила тотална атомизация на политическите сили, липса на подготвеност да работят между тях и липса на разговор.

Дончев похвали ГЕРБ, че са умни и работливи и изясни, че ще показват решение за излаз от рецесиите, без да не помнят значимите цели – икономическо развиване, обучение, просвета, зелена промяна.

" Ако волята на народа е ние да сме първи, ние осъзнаваме отговорността да образуваме държавно управление, което да излъчи болшинство, само че паралелно с това би трябвало да върнем разговора в политика и да изхвърлим лъжата ",  съобщи още Дончев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР