Хората във Facebook знаят кога сте прочели съобщението им. Същото

...
Хората във Facebook знаят кога сте прочели съобщението им. Същото
Коментари Харесай

Няма ме!

Хората във Фейсбук знаят по кое време сте прочели известието им. Същото важи и за контактите в мобилния ви телефон, в случай че сте имали неблагоразумието да оставите настройката за " прочетено " включена.

Нотификацията за нов имейл ви кара наложително да погледнете кой ви е писал, даже и да знаете, че не очаквате нищо ново. Изморително е, изтощително за съзнанието, както и за съвестта ви, която непрекъснато човърка, в случай че повече от час не сте ревизирали инбокса, известията в месинджъра или известията в останалите обществени мрежи, които ползвате.

Когато инцидентно забравите телефона вкъщи, имате два сюжета за деяние. Или изпадате в суматоха, че пропускате десетки значими известия, или ненадейно стартирате да се чувствате като че ли сте изхвърли непотребен товар. Предлагаме ви да изпробвате втората версия най-малко един път на седмица. Ето по какъв начин.

 Снимка 317900

Не отговаряйте на известие, което желае от вас нещо , изключително когато е обвързвано с непознатия мързел. Оставете го по този начин и вижте по какъв начин обстановката сама ще се снабди с решение.

Изключете всички известия , които получавате от обществените мрежи.

Не отговаряйте на злонамерени известия или писма, чиято единствена цел е да ви накарат да се чувствате зле. Мълчанието е задоволително удостоверение за грубостта на изпращача.

Когато в действителност си прекарвате добре, няма потребност да споделяте щастливия си момент във Фейсбук или Instagram. Запазете го за себе си.

Оставете имейлът ви да се цялостни . 30-40 нови известия? Едва ли ще пропуснете нещо значимо.

Забравете умишлено телефона си вкъщи . Ще видите, че нищо съдбовно няма да се е случило, до момента в който сте били офлайн.

Повтаряйте си, че имате право на лично време , което не е прекъсвано от ничии непознати дребни потребности и стремежи. Ако сами не се погрижите за себе си, няма кой различен да го направи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР