Хората в Западна Европа са доста по-активни от нас, те

...
Хората в Западна Европа са доста по-активни от нас, те
Коментари Харесай

Богомил Николов: Хората в Западна Европа не очакват някой да ги защити, а действат сами

Хората в Западна Европа са много по-активни от нас, те не чакат някой да ги отбрани или някой да направи нещо за тях, а работят сами. Това си поисквам като консуматор и на останалите хора – да стартират да работят. Това сподели изпълнителният шеф на Асоциация " Активни консуматори “ Богомил Николов в предаването " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “. 

Търговците знаят, че зависят от нашия избор и по тази причина би трябвало да сме сериозни и изборни, съобщи той. " Трябва да сезираме институциите непрекъснато, а не да споделяме " Аз не съм се оплаквал, само че знам, че няма да стане “. Да, те си имат голям брой недостатъци, само че по този начин или другояче, ние, като най-важният инспектор на пазара, би трябвало непрекъснато да ги заливаме с тези сигнали. Трябва да сме малко по-настъпателни “, акцентира Николов. 

Според изпълнителният шеф Асоциацията стартира акция за групово извършване на покупки, която ще се организира за първи път в България. Колективното извършване на покупки към този момент се е наложило като процедура в Западна Европа през последните години. " Ще го създадем с климатици. Правим един лист от искащи и като съберем огромна маса от хора, отиваме при търговците и споделяме: " Какви условия ще дадете на група от 1000 купувачи? “. Идеята ни е да осигурим по-добри условия, по-добри цени. Ако тази концепция сработи в този момент с климатиците, по-късно ще продължим и с други артикули. По този метод оказваме помощ на хората да спестят малко пари “, изясни шефът на Асоциация " Активни консуматори “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР