Хората в социалните мрежи скочиха срещу поредния безумен семинар, зад

...
Хората в социалните мрежи скочиха срещу поредния безумен семинар, зад
Коментари Харесай

Обвиниха Кобилкина в склоняване към проституция

Хората в обществените мрежи скочиха против следващия безразсъден семинар, зад който стои сексоложката Наталия Кобилкина. Те са възмутени от концепцията, че учи дамите по какъв начин да си заловен богат мъж, написа „ Шоу ”.

 „ Склоняването към проституция не беше ли нелегално или аз съм стар просто… “, гласи един от мненията в Интернет. Това е един от моментите, в които не знаем да се смеем ли или да плачем. Рускинята Наталия Кобилкина разгласява в формалната си страница във фейсбук клип, в който показва младо момиче на име Василена.

„ Как да имам богат мъж? Има ли формула за това нещо? Попитахме една жена, която умее да намира богати мъже на всички места по света “, подхвана тематиката известната сексоложка. А нейната другарка подхвана заучени фразички, на които биха се хванали единствено най-големите наивници: „ Изключително доста имам вяра, че ние и единствено ние сме виновни за нашето благополучие. Отговорни сме за това дали живеем богат и първокласен метод на живот или се вайкаме, че нямаме пари и живеем в бедност. Аз персонално имам вяра, че има сполучлива формула, която е тествана от моите клиенти. Как да имаме богат мъж в дълготраен проект? Как да бъдем щастливи с този богат мъж и по какъв начин той да бъде богат с нас? Направила съм едно изследване, разпитала съм над 25 милионери какво желаят от дамата до тях. Всички от тях ми дадоха едни и същи отговори, за които ще приказваме на моя семинар. Ако желаете да бъдете щастлива и богата жена, заповядайте. “ Естествено, всичко се прави за пари, защото тези семинари костват много скъпо. За огромна изненада обаче семинарите и лекциите на Кобилкина са постоянно цялостни, а измежду клиентите й са даже известни имена.

 „ Кобилкина е част от загадка стратегия на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (ФСБ), целяща да трансформира всички български дами в к*рви и проститутки “, възмущава се различен консуматор на обществените мрежи. И още: „ Не мога да проумея какъв потенциал би трябвало да си, с цел да промотираш подобен тип семинар… очевидно обаче за много „ дами “ това е цел и посока “. Какво да вършат мъжете, които не са милионери, е въпросът, който развълнува българската нация и скочи против материалистката Кобилкина. Няма спор, че Наталия е развила много рентабилен бизнес на родна земя. Усетила манталитета на българската жена, Кобилкина по този начин е замотала главите им, че всеки месец провежда нови семинари, а тематики - бол! В нейния уебсайт попаднахме на „ Училище за жрици “, което гласи, че „ всяка жена е родена като жена, само че не от всяка жена става Жрица “. В първия миг човек може да се стъписа от безумните имена на семинарите й, граничещи с порнография. Ето какво пояснение по тематиката дава Наталия: Жрицата осъществя своите стремежи с лекост, с нежно щракане на пръсти, тъй като тя умее да трансформира половата сила в сексуалността. Жрицата може да притегли и да задържи всеки мъж, който пожелае. Жрицата умее да остане вечно в спомените на мъжа, даже в случай че той е бил с нея единствено един път. Жрицата е най-желаната жена без значение от визията, възрастта и обществения статус. Жрицата има загадка власт над мощните мъжете и ги върти до себе си посредством своята полова сила. Жрицата владее алхимическата сила на богинята Афродита и тъкмо тя оказва помощ да се промени животът на всички, които се допират до нея. Доста заобиколен метод да обясниш що е то проституция и по какъв начин елементарно и бързо да изкараме пари, хващайки чичко-паричко. Освен това тя провежда и така наречен флирт празненство в края на месеца в прочут столичен клуб, в който нормално вървят на лов видни предприемачи и пластмасови златотърсачки. Срещу вход от 20 лева ще можеш да се впуснеш в невероятните своднически техники на Кобилкина. „ Ще вършим игри, ще танцуваме, смешки, ще съблазняваме и ще бъдем съблазнени. Ще влияем на другия пол, ще завържем нови запознанства и ще тръгнеш зареден и благополучен “, гласи анонсът към събитието. Не можем да отречем, че има и точни попадения, посредством които може да повлияе на хората в позитивна тенденция. Неотдавна направи един справочник за преодоляване на силите и по какъв начин за 33 дни да сбъднем фантазията си.

 Подобни семинари за личностно рационализиране се вършат по целия свят и от време на време е належащо да го чуем от различен човек, даже да си платим, с цел да се мотивираме и осъществим задачите си. Нека се провеждат повече мотивиращи семинари за духовността, за персоналното израстване, за удовлетворението от работата ни и не толкоз в лесното намиране на богат мъж и по какъв начин дамата да се научи да го обича. Любовта, доколкото знам, се усеща, не се учим на нея?! Но какво чакаме от жена, която твърди, че „ моралът е за нещастни хора “! Кобилкина дава препоръки за положително фелацио Според Кобилкина жена, която може да прави хубава свирка, е кралица. В основата на това да направиш хубаво фелацио е да обичаш да го правиш, а не да е по обвързване. Най-добрият метод да се ориентираш по какъв начин да правиш орална обич на колегата ти е да го попиташ по какъв начин тъкмо му харесва. " Имахме курс, на който питахме мъже каква за тях е идеалната свирка и всеки отговори изцяло друго. Накарайте го да бъде ваш преподавател и малко по малко да ви споделя по какъв начин желае да вършиме нещата. Разбира се, има си и общи правила, които важат постоянно. Най-важното от тях е да имате щедро слюноотделяне. Ако сте пили алкохол, по-добре да не вършиме секс, още по-малко фелацио, или аварийният вид е да си осигурите щедро количество течности, само че не е доста секси да спираш и да пиеш вода. За да вършиме хубава свирка, езикът ви също би трябвало да е добре квалифициран. Може да упражнявате езика си пред огледало и да пробвате разнообразни техники - да движите езика си бързо като крила на пеперуда, пробвайте кръгообразни придвижвания, разперен език, затворен език. Другото доста значимо нещо е да поддържате непрекъснат темп на придвижване. Дори да ти се умори ръката, не би трябвало да променяш ритъма. Умната жена, която прави хубава свирка, в никакъв случай не стопира процеса и поддържа еднообразно движение. След като мъжът свърши, ти го прегръщаш и целуваш ", разкрива тайната на идеалното фелацио Наталия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР