Хората, които летят с American Airlines, казват, че искат стюардесите да млъкнат за сделките с кредитни карти на превозвача и да спрат рекламните изблици по време на полет

...
Хората в Reddit казват, че им се е случвало със
Коментари Харесай

Хората в Reddit казват, че им се е случвало със стюардесите да продават кредитни карти.

Един човек каза, че стюардеса на червено око, което са заснели, е събудила пътниците с рекламен шпион.

Реддитор, който твърди, че е стюардеса, добави, че не им харесва да рекламират картите също.

Пътниците губят търпението си с American Airlines, оплаквайки се, че стюардесите трудно продават кредитните карти на превозвача в самолетите.

Няколко души в subreddit на r/americanairlines казват те взеха полети на превозвача и имаха лош опит със стюардесите, които искаха да направят продажба. Авиокомпанията предлага широка гама от кобрандирани кредитни карти.

„Разбирам. Стюардесите правят $50 за всеки одобрен кандидат. Те живеят в същия свят като мен и имат нужда от пари. Но те стават твърде агресивни", пише човек с потребителско име StudioLoftMedia в публикация в Reddit.

"Търпях това, но това, което ме тласна през ръба наскоро, беше червено око от Ел Ей в Ню Йорк, беше 5 сутринта и стюардесата на практика поглъща телефона на PA, докато продължава да събужда целия самолет и започва 5-минутното изказване защо имаме нужда от картата“, каза StudioLoftMedia в публикацията си.

The Потребителят на Reddit добави, че пътниците по-късно са били третирани със същата промоция, не един, а още два пъти.

„Мислех, че съм приключил... не, веднага щом кацнахме и рулирахме към портата получаваме тирада за втори път“, продължава публикацията. „Последван от ходене по пътеката, размахвайки брошурата в лицето на всеки пътник на седалката до пътеката – разклащайки я малко, за да привлече наистина вниманието ни.“

StudioLoftMedia не уточни кога е бил полетът, а Insider не беше могат независимо да потвърдят своите подробности за полета.

Друг човек изрази подобни настроения и каза, че тактиката на продажбите на American Airlines е „излязла напълно извън контрол“.

„Изпратих обратна връзка на клиент на AA услуга за точно това нещо. Напълно излезе извън контрол и просто натрупва рекламите с допълнителни карти, които трябва да гледате, когато запалите забавлението по време на полет", каза човекът в Reddit.

Някои коментатори каза, че не само American Airlines правят промоции по време на полет за кредитни карти.

„Други авиокомпании го правят по същия начин и е отвратително… бях в ATL, летейки с Delta – моят град е AA хъб – Бях на опашката и проверявах чантите и служителят на Delta ме молеше да взема брошурата“, коментира един човек, добавяйки, че трябваше отново да слушат рекламното предложение по средата на полета и след кацането.

Един човек, който твърди, че е стюардеса, каза на StudioLoftMedia, че и те не се наслаждават на изказванията.

„Повечето от нас мразят да ги правят толкова, колкото вие мразите да ги слушате“, пише човекът в коментарите. „В НАЙ-МНОГО ГОДИНА ще бъде кратко минимално споменаване и/или преглед.“

„Що се отнася до тези, които наистина се опитват да го продадат, $50 са си $50. Не е за мен, но мога „Не обвинявайте суматохата“, добави човекът.

Някои хора се примириха с практиката и казаха на StudioLoftMedia просто да приемат рекламните изказвания на авиокомпаниите.

„Свикнете с това. Няма да изчезне“, каза един човек в коментар.

Други казаха, че вземането на добър чифт слушалки ще помогне за разрешаването на проблема.

„Вземете си слушалки с шумопотискане. дори не ги забелязва, че правят офертата“, гласи друг коментар.

Представители на American Airlines не отговориха незабавно на искане за коментар от Insider, изпратено извън редовното работно време.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР