Хората в Габрово на бунт срещу -Габрово в града. Жителите

...
Хората в Габрово на бунт срещу -Габрово в града. Жителите
Коментари Харесай

Жители на Габрово пак останаха на студено заради ТЕЦ-Габрово


Хората в Габрово " на протест " против -Габрово в града. Жителите още веднъж останаха на студено, единствено няколко часа, откакто от сдружението увериха, че отоплителният сезон към този момент ще върви безпрепятствено.

Излъгани за следващ път хората още веднъж излязоха, с цел да упорстват страната да се намеси.

“Тази заран е най-високата подадена температура, в абонатната станция се регистрират 65 градуса. В моя апартамент е регистрирана температура на радиатора 38 градуса. Това е най-високата температура за цялата зима ”, сподели Петър Ненчев, клиент на ТЕЦ-Габрово.

До 20 януари аз се придвижвах с колело и не беше студено. За три двойки тръби аз заплащам 80 лева Представям си каква ще е сметката в този момент, сподели гражданин на Габрово.

“Миналата година имахме същия проблем. Събрахме към 300 подписа и ги внесохме в Министерството на енергетиката и в КЕВР. Проверка от КЕРВ имаше, само че тя откри, че сдружението е предоставило топлинна качествена услуга. Ние контракти с Топлоелектрическа централа - Габрово нямаме. Тази година внасяме втора тъжба отново ще бъде прегледана ”, добави Надя Колева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР