Хората в Англия вече няма да бъдат задължени от следващата

...
Хората в Англия вече няма да бъдат задължени от следващата
Коментари Харесай

Великобритания премахва зеления сертификат и маските

Хората в Англия към този момент няма да бъдат задължени от идната седмица да носят защитни маски на всички места или да работят от у дома, разгласи в сряда английският министър председател Борис Джонсън , добавяйки, че учените считат, че вълната от коронавирусния вид " Омикрон " е достигнала своя връх в народен мащаб, съобщи Ройтерс.

Джонсън също по този начин сподели, че макар, че към този момент хората към момента ще би трябвало да се самоизолират, той не чака да се възобнови законодателството, обвързвано със самоизолирането, което би трябвало да изтече през март, като ще прегледа опцията за унищожаване на условието даже по-рано.
И в Англия смъкнаха периода на изолацията при потвърдено заболели от КОВИД
Минималният интервал на самоизолация за хората, които са дали позитивен тест за Covid-19 в Англия, е скъсен на пет дни, заяви БГНЕС,...
Прочети повече
" Поради изключителната акция за слагане на бустерни дози Covid ваксини дружно с метода, по който обществеността е реагирала на ограниченията по " План Б ", можем да се върнем към " План А " в Англия и да позволим на наредбите на " План Б " да изтекат от началото на четвъртък идната седмица “, сподели Джонсън пред английския парламент.

Борис Джонсън означи, че ще завърши наложителното узаконяване за Covid-19, макар че компаниите ще могат да изберат да продължат да изискват зелените Covid пропуски, в случай че желаят това.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР