Хората трудно споделят проблемите си, особено ако са свързани с

...
Хората трудно споделят проблемите си, особено ако са свързани с
Коментари Харесай

Звездите и техните заболявания

Хората мъчно споделят проблемите си, изключително в случай че са свързани с едно от най-ценните неща - здравето. Когато обаче откровенията се вършат от известните, опцията да се огледа на здравословните проблеми по друг метод е реалност - възприемат се по-лесно и им се дава повече публичност. А по този начин непрекъснато да се търсят нови способи за справяне с тях.

Вече сме споменавали някои от световноизвестните персони, които имат своите хронични и други медицински болести. Оказва се обаче, че описът е много по-дълъг. Затова и го допълваме.

Том Ханкс

Актьорът споделя, че неприятният метод на живот в младостта му, както и неправилните диети, евентуално са съдействали за диагнозата диабет вид 2, сложена през 2013 година

Майкъл Джей Фокс

Канадско-американският артист, прочут е с присъединяване си в трилогията " Завръщане в бъдещето " е диагностициран с заболяването на Паркинсон едвам на 30-годишна възраст. Близо 10 години са му нужни, с цел да признае своето положение. С днешна дата артистът е съумял да събере милиони, с помощта на своята фондация, чиято задача е да подкрепя изследванията и информираността за болестта.

will.i.am

Музикантът от групата Black Eyed Peas намерено приказва за това по какъв начин е израснал с неврологичното разстройство ADHD (дефицит на вниманието и хиперактивност) и по какъв метод това се е отразило на личността му. И по какъв начин след това се е научил да го ръководи и управлява с помощта на музиката.

Аарон Картър

Певецът разкри, че е диагностициран с хиатална херния (навлизането на коремни органи в гръдния кош) още на 19 години. Това се отразява на външния му тип, защото визира апетита и води до загуба на тегло.

Брет Майкълс

Фронтменът на рок бандата Poison страда от диабет вид 1. Преди време е обиден от кръвоизливи в мозъка, за които лекарите считат, че са резултат от болестта.

Франки Мунис

Актьорът, прочут с присъединяване си в комедийния сериал " Малкълм ", постоянно е оптимистичен и радостен, макар многочислените си визити в болница през тийнейджърските си години. Многото разтърсвания на Мунис като дете го водят до няколко мини инсулта и частична загуба наизуст.

Боно

Често сме виждали вокалиста на U2 с тъмни очила. Но това не е от суетност, а поради хронично заболяване на очите, което ги прави супер чувствителни към светлината.

Джак Озбърн

Синът на Ози Озбън от паметната група Black Sabbath e диагностициран с множествена склероза през 2012 година, единствено на 26-годишна възраст. Въпреки това, младежът не се отчайва, а се стреми по всякакъв начин да увеличи осведомеността за заболяването и да покаже, че и с сходно тежко заболяване може да се живее щастливо.

Дейвид Бекъм

Бившият футболист разкри, че е страда от лека форма на астма още от ранно детство. Сподели, че доста пъти след мачове е прибягвал до използването на инхалатор.

Сара Хайланд

Актрисата от ситкома " Модерно семейство " нееднократно обществено е споменавала за борбата си с бъбречната дисплазия - хронично заболяване, което предизвиква образуването на мъчителни кисти в бъбреците.

Чарли Шийн

Звездата от " Двама мъже и половина " направи обществено притежание обстоятелството, че е ХИВ положителен през 2015 година " Моята отговорност в този момент е да се подобря, с цел да мога да оказвам помощ на доста други хора в моето състояние ", показа артистът преди време пред People.

Алек Болдуин

Битката на Болдуин с лаймската болест e резултат от две обособени ухапвания от кърлеж, с разстояние от няколко години. Актьорът изпитва постоянно грипоподобни признаци и мощно изпотяване.

Бела Хадид

Подобно на Болдуин, моделът също е прям за своята лаймска болест. Тя споделя, че е било изключително мъчно в тийнейджърските ѝ години, когато постоянно се чувствала изтощена и не е могла да стане от леглото с дни.

Сийл

Белезите, с които сме привикнали да виждаме артиста, са породени от тежка форма на лупус - автоимунно заболяване, което предизвиква интензивно инфектиране и кожни лезии към шията, лицето и скалпа.

Ким Кардашиян

Риалити звездата постоянно е била откровена за автоимунното си заболяване псориазис, което се характеризира с лющеща се зачервена кожа. Майка й, Крис Дженър, страда от същата болест.

Мелани Грифит

Актрисата страда от епилепсия. За заболяването обаче тя приказва без терзания и даже споделя в детайли за това по какъв начин е преживявала огромни припадъци, някои от които са се случвали даже и в открити води в океана.

Марая Кери

Отличената с премия Грами певица разкри преди време, че е диагностицирана с биполярно разстройство през 2001 година Заболяването изисква непрекъсната терапия и банкет на медикаменти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР