Хората ще могат да ползват над 16 000 видео урока

...
Хората ще могат да ползват над 16 000 видео урока
Коментари Харесай

Уча.се безплатно за всички до 29 март

Хората ще могат да употребяват над 16 000 видео урока и проби

„ В този сложен за страната ни интервал можем да се обединим ”, съобщи Дарин Маджаров
(снимка: Дарин Маджаров / Facebook)

От през днешния ден достъпът до просветителния портал Уча.се става безвъзмезден за всички хора – до края на оповестената почивка, 29 март. Така образователният развой в България може да продължи по оптимално ефикасен метод.

„ В този сложен за страната ни интервал можем да се обединим и да се оправим по най-хубавия метод с предизвикването! ”, съобщи Дарин Маджаров – основател на Уча.се.
още по тематиката
Всеки ще може да употребява гратис всичките над 16 000 видео урока и теста по предметите от 1 до 12 клас, както и тези за 4 група за децата в предучилищна възраст.

Всички видео уроци и проби са напълно съобразени с образователната стратегия и даже с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават, прецизираха от Уча.се.

„ През последната седмица работихме безсънно, с цел да подготвим уеб страницата и сървърите ”, споделиха от портала. Инициативата е споделена с видео обръщение във Фейсбук.

Акаунтите на всички консуматори с деен абонамент за заредени с спомагателни 14 дни, колкото е безплатният интервал, с цел да не бъдат ощетени.

„ След 29-ти март би трябвало да възстановим модела с абонаментите, с цел да може да продължим да съществуваме и нашият екип от над 150 души да дава от ден на ден стойност за всички вас ”, прецизираха от Уча.се.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР