Хората се събудиха и са на площада 64-ти дни и

...
Хората се събудиха и са на площада 64-ти дни и
Коментари Харесай

Мая Манолова: Алтернативата е на площада

" Хората се разсъниха и са на площада 64-ти дни и няма да се приберат до оставката на държавното управление ", съобщи водачът на " Изправи се. БГ " Мая Манолова.

" Това, което полицията и Министерство на вътрешните работи позволиха на митинга на 2-ри септември не би трябвало да се позволява още веднъж. Всички тези ексцесии, провокации се случиха пред погледа на полицията по заповед на управлението на Министерство на вътрешните работи. Ние от " Изправи се. БГ " видяхме по какъв начин полицията не реагира на провокаторите, а откакто те си потеглиха насочиха репресията си против мирните жители. Хора бяха бити, обгазявани, ритани, задържани в нарушаване на закона. С сътрудници юристи бяхме в полицейските ръководства да пазиме задържани жители. Там беше бъдещето на България - млади, образовани с непрекъсната работа, със фамилии, хора с дейна позиция. И вместо българската страна да им каже отлично за това, че имат позиция, на тях им бяха повдигнати обвинявания. Репресията, унижението, лютивият спрей е бъде запомнено ", съобщи водачът на " Изправи се. БГ ".

Мая Манолова разяснява и предложенията за промени в Изборния кодекс.

" Лъжа е, че са нужни промени в Изборния кодекс, с цел да бъде осъществено машинното гласоподаване. Долу ръцете от Изборния кодекс споделям на всеки един от депутатите. Призовавам всеки почтен народен представител да напусне Народното събрание и да не взе участие в похищението над честността на вота. Депутатите си търсят оправдание, с цел да си удължат престоя в Народното събрание. Хората са наясно, че не са нужни никакви промени в Изборния кодекс, с цел да има машинно гласоподаване. ГЕРБ се пробват да осъществят един атентат върху честността на вота с опита да удължат изборния ден до 48 часа ", съобщи Манолова.

Алтернативата е на площада, хората ще решат на кого имат вяра, безапелационна е Манолова.

" Тук са жители с разнообразни партийни пристрастия, на разнообразни възрасти. Призоваваме всички, които ще се явят на избори да кажат ще вършат ли коалиция с Борисов, с цел да не се окаже, че жителите още веднъж са излъгани. Ние от " Изправи се.БГ " изрично няма да вършим коалиция с Бойко Борисов ", съобщи Манолова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР