Хората се редят на опашка, за да спестят 30-40 лв.

...
Хората се редят на опашка, за да спестят 30-40 лв.
Коментари Харесай

Борисов: Ние предупредихме за Радевата зима. Да управляваш е занаят, а те не могат /видео/

„ Хората се редят на опашка, с цел да спестят 30-40 лева на контейнер. Хората се осъзнават към този момент. Ние предупредихме за Радевата зима “, разяснява в Котел водачът на ГЕРБ Бойко Борисов опашките по бензиностанциите.

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев разгласи, че в нощта на първия ден от войната в Украйна държавното управление е продало рекордно количество газ на половин цена.

„ След началото на войната, през нощта, е осъществена договорка на половин цена. Тази договорка измежду нощ е осъществена на 120 лева “, изясни той.

Борисов дефинира среднощните дейности на ръководещите като обир на народа.„ Висша степен на корупция. Грабеж! Като крадците на колите, нощем работят “, разяснява той.

„ За на следващия ден цената на тока ще е рекордна за всички времена “, предизвести Добрев и добави, че електричеството ще е на нови цени от началото на април.

Лидерът на ГЕРБ добави, че до момента единствено се чуват рецензии за модела на ръководство „ Борисов “, само че действително при него цената на тока не е надвишавала 80 лева

„ Токът при модела „ Борисов “ – 80 лева, в този момент 400 лева Утре ще е 800 лева 10 пъти по-висока цена “, разяснява той.

Бившият министър председател разяснява и казусът със очевидеца по делото „ Бобокови “, за който се разбра, че е открит мъртъв. „ Никой не проверява. Падат очевидци, а те чегъртат ГЕРБ “, съобщи той.

Борисов акцентира, че да се ръководи, е поминък. „ Да управляваш е поминък, те не могат “, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Зам.-председателят на партията Томислав Дончев напомни, че преди няколко седмици е нарекъл ръководещите „ най-скъпо платените стажанти “, само че в този момент съгласно него „ стажът им би трябвало да бъде преустановен, откакто се вижда, че не стават, с цел да се върнат в клас “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР